Annons
Annons


HJÄLP VARANDRA MED TJÄNSTER & GENTJÄNSTER – "KANSKE FINNS DET EN FRISÖR SOM KAN KLIPPA NÅGON I UTBYTE MOT BOKFÖRINGSHJÄLP?"


dd5401b4965bbc9da276e1aa90eb029e

Jag fick en fråga:

”Hej!

Jag vet inte riktigt vem jag ska höra av mig till men jag har en idé till Metro Creative-gänget, eller till dig. På din och Sandra Beijers blogg har man tidigare kunnat söka vänner eller brevvänner. Jag undrar om du eller någon annan Creative-kollega skulle kunna ordna en liknande sökning, fast inte efter vänner utan efter tjänster och gentjänster?

Annons

Jag skulle t.ex. verkligen vilja hitta någon som skulle kunna hjälpa mig med italienskan men även någon som kan hjälpa mig komma i form/någon att komma i form med. Själv pluggar jag till ämneslärare i svenska och italienska och skulle kunna hjälp någon som vill förbättra sin svenska eller få hjälp med språket i sina tentor eller i sin uppsats. Jag kan såklart en massa andra saker också, men det är svårt att komma på vad man kan hjälpa till med utan att få en förfrågan. Med din hjälp kommer så himla många människor kunna hjälpa andra och samtidigt få hjälp själva.

Kanske finns det en duktig frisör som är villig att klippa någon i utbyte mot hjälp med bokföring? Eller en person som vill få yrkesvägledning i utbyte mot att installera ett program på någons dator? Eller varför inte en bagare med brutet ben som vill att någon handlar åt hen i utbyte mot en tårta bakad av ett proffs?”

Hej Rebecka! Jag tycker att det låter som en asfin idé. Klart vi ska hjälpa varandra! Till alla som vill prova – Fyll i dessa fem punkter i kommentarsfältet så ser vi vad som händer:

Stad:
Jag vill ha hjälp med:
Jag kan erbjuda:
Något om mig:
Mailadress:

 

KANSKE GILLAR DU OCKSÅ:

Hitta en vän i din nya stad
Hitta en skrivkompis
Hitta en reskompis
Diskussion: Ensamhet

45 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar