Annons
Annons


FÖRLAGSMÖTE, FESTLIGHETER OCH FEMTOPIA


Hej hörni. Nu kikar vi på hur min fredag och lördag såg ut förra helgen.

margaretaflätor

Fredagen började med att jag flätade håret. Margaretaflätor var ju min go to-frippa för några år sedan, och nu har mitt hår blivit tillräckligt långt för att jag ska kunna ha det igen. Dock är det typ hälften så tjockt som då :((. Den tunna sjalen köpte jag förresten på Zara för 79 kronor, om någon skulle undra.

Annons

Processed with VSCOcam with e5 preset

Klockan tio hade jag möte på mitt förlag. Vi diskuterade marknadsföringsstrategier, bokmässan (jag kommer vara där! Pirr!) och omslag.

Processed with VSCOcam with e5 preset

Sedan stod jag och djupandades på biblioteket en stund, innan jag mötte upp Oskar för att äta lunch ihop. ”Jag känner mig fett skör idag” sa jag, och då sa han ”bra, då är vi på samma plan.”

Processed with VSCOcam with e5 preset

På eftermiddagen jobbade jag hemifrån och sedan svidade jag om till något festligare. Nelly och Topshop bjöd nämligen in till ferre och jag drog med mig Felix, John, Jakob och Kajsa. Vi puttade upp en SL-buss (som hade fastnat pga is) för ett backkrön tillsammans med Fredrik Strage och sedan dansade vi nonstop i flera timmar till Justin Bieber och allt annat en gillar.

DSC_4030 copy

På hemvägen köpte vi med oss en veganburgare från Max.

DSC_4028 copy

Nattamat klockan 3 med min man <3

DSC_4043 copy

Morgonen därpå, på lördagen alltså, mötte jag upp min pärla My.

DSC_4049 copy

Vi gick till Femtopia och åt vegansk grillad macka och demonterade patriarkatet, kapitalismen, cisnormen, heteronormen, rasismen, funkfobin och misogynin. Etc.

DSC_4051 copy

Plus drack manliga tårar.

DSC_4054 copy

Att vara där känns lite som att vara på en fritidsgård. Lite stökigt och hoprafsat men gosigt och avslappnat. Och en gillar ju caféer där det finns täcken att värma sig med.

DSC_4055 copy

Sedan gick vi ut i SOLEN och kramades hejdå hårt hårt hårt.

12593761_10156539754380529_8776128673287584869_o copy

Då åkte jag och tränade tillsammans med Frida och Vitamin Well. Kunde knappt gå efteråt.

Processed with VSCOcam with e5 preset

Sedan åkte jag och Felix ut till Nacka för att barnvakta min lillasyster. Felix tog den här bilden som jag ÄLSKARRRR. Klart slut!

21 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar