Annons
Annons


cause i've been nothing but good to you / your howlin' into the night won't do


Vi kickar väl igång det här inlägget med en hittig låt va! Jag har ju fått välja ut några musiktips till er, i samarbete med Sony. Next up är Tired of Talking med LÉON. LYSSNA HÄR.

Och nu när du lyssnar på den här låten kan jag visa er vad jag hade för mig i fredags:

Annons

fredagsfeeling flora wistrom-21

I fredags drog jag ner persiennerna och jobbade hemifrån, sen mötte jag upp detta hetto på hennes lunchrast. Vi satt i skuggan av ett parasoll och höll på att förgås i värmen.

fredagsfeeling flora wistrom-1

Sen låg jag däckad på sängen med solsting fram till middagstid, och då mötte jag upp Kajsa på söder.

fredagsfeeling

Vi åt thaimat och drack bubbel och hur är det ens möjligt att vi har saker kvar att prata om när vi umgås typ fyra dagar i veckan?

fredagsfeeling vitan

När vi satte oss i Ivar Los park så stötte vi på Eveline och Ellen. Och Ellens hund Dasha! Då slog vi ihop oss såklart. Fett jäla mysigt.

fredagsfeeling1

Hej hej Kajsa hej hej Stockholm.

fredagsfeeling flora wistrom-10

Sen drack vi öl på Morfar Ginkos uteservering (den som fick mest ragg var Dasha), innan vi dansade till Beyoncé på Celezte. Och när jag promenerade hemåt i natten med en falafelrulle i handen så var Stockholm såhär vackert.


Translation: Friday. Lunch with My, sparkling wine and thai take away with Kajsa, evening sun in Ivar Los park with Ellen and Eveline and Dasha the dog. And also: dancing and beer and falafel and sunrise. To the tunes of Léon – Tired of Talking (in collab with Sony).

8 kommentarer till “cause i've been nothing but good to you / your howlin' into the night won't do”

  1. Va fett! Men du undrar om ni hade lista på Celezte? För visst är det 23 där? Undrar bara för vill gärna gå dit men vågar ej pga: rädd för att bli nekad hehe (är 21). Tack för en fin blogg!

    1. yes, jag har lista. men det är inte pinsamt att bli nekad! gå dit och försök, eller gå dit tidigt! kram

  2. Shit vad härligt hår du hade! Hur sätter du ihop flätorna där bak? eller hängde de ner? tyckte inte det såg ut som att de hängde ner…. haha

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar