Annons
Annons


TRE STUNDER FRÅN HELGEN


maria middag flora wiström-3

I fredags bjöd jag hem Maria på middag.

maria middag flora wiström-2

Vi åt vietnamesiska vårrullar med jordnötsdipp. Stoppade sötpotatis (ugnsrostad i sesamolja med sesamfrön), inlagd ingefära, koriander, vitkål, avokado, gurka och nektarin i dem. Fett gott.

Annons

maria middag flora wiström-1

Och öppnade upp fönstret på vid gavel pga det är min bästa grej. Plus dansade massor.

maria middag flora wiström-4maria middag flora wiström-5

Maria alltså. En så klok och bra och smart och fin person.

eloise tre år flora wiström-1

Min lillasyster Eloise fyllde tre år i lördags. Denna lilla människa är det roligaste jag vet. Hon vill att jag absolut ska vara den som torkar henne när hon har varit på toa, ställer frågor om precis allting, blandar svenska och engelska (”kan du helpa mig?”), kramar om mig när jag minst anar det och lirkar in sina kladdiga fingrar i mitt hår. Pang pang och grattis Eloise. Tänk att jag fick dig.

vitan flora wiström-1

Igår mötte jag upp Yrsa, Sara, Andrea och Maria i Vitabergsparken för att ha bokklubb. Antal minuter vi pratade om boken: 5. Mest för att hälften inte hade läst ut den, så vi ska prata mer om den en annan dag.

vitan flora wiström-2

I stället låg vi i gräset i ett enda trassel av armar och ben och åt pizza och drack vatten och pratade om dagen innan, lekte gifta ligga döda med bland annat Hannah, Jessa och Shoshanna i Girls (vi kom fram till att vi helst skulle ligga med Shosh, gifta oss med Jessa och döda Hannah) och om hur mycket pengar vi skulle vilja ha för att äta en chokladboll gjord på pormaskar och tånaglar. Vad annars kan man prata om liksom.

14 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar