Annons
Annons


BOKMÄSSANUPPDATERINGEN


Hej från Bokmässan! Har en timmes paus mellan seminarierna så jag tänkte slinka in här och säga hej.

Skärmavbild 2016-09-24 kl. 14.56.59

Idag har jag än så länge haft två seminarium. Först ut var en stafettintervju med Beppe Singer, Josefin Sundström, Ylva Hällen, Farzad Farzaneh och Ola Lindholm, som alla är utgivna på Bonnier Carlsen precis som jag. Vi var på förlagsmiddag igår och hade så jävla kul. Gillar verkligen BC ♥

Annons

bokmässan

Och för någon timme sedan så pratade jag och min förläggare om Stanna. Det var så många som kom och jag är fortfarande helt uppfylld av er energi. Fan vad ni äger.

Om en timme, 16:30, ska jag och briljanta Sandra Beijer prata skrivande på Ung scen. Kom dit om du är i krokarna.

Och just det! Jag livesänder typ via snapchat idag. Lägg till mig på florawistrom om du vill se vad jag gör och vilka kändisar jag skvallrar om. Det blir kul!

Skärmavbild 2016-09-24 kl. 14.57.54

Såhär ser mitt schema ut i morgon om någon av er skulle vara sugna på att komma:

Söndag 15 sep 11.00-11.45, Seminarium (Sal K2)
Om feminism och systerskap i dagens Sverige
Arrangör: Bonnier Carlsen, Bokförlaget Forum

Kakan Hermansson, feminist, konstnär och programledare, och Flora Wiström, bloggare och illustratör, debuterar båda som författare. I Hela Kakan berättar Kakan om sin uppväxt, hur det är att vara lesbisk och feminist, och om varför ingen tar sexism på allvar. Både Kakan och Flora Wiström skriver om kärlek och systerskap. I Floras roman Stanna handlar det om att hålla andra uppe när man själv är nära att gå sönder, om den stora livsavgörande kärleken – den sorten som ställer krav. Ett samtal om hur det är att växa upp som ung kvinna i Sverige.

Deltagare: Flora Wiström, Kakan Hermansson
Moderator: Alexandra Pascalidou


Söndag 15 sep 12.30-12.50, Manegen i Bonnierförlagens monter (B02:02)
Stanna. Om det viktigaste, vackraste och hemskaste
Arrangör: Bonnier Carlsen

Flora Wiström om sin debutroman Stanna. Om att hålla andra uppe när man själv är nära att gå sönder, om den stora livsavgörande kärleken – den sorten som ställer krav.

Deltagare: Flora Wiström
Moderator: Karin Lemon


Söndag 15 sep 14.00-14.20, Seminarium (Sal G3)
Om att bokdebutera och hur man hittar sin flock på nätet
Arrangör: Bonnier Carlsen

Flora Wiström är bloggare, illustratör, redaktör för Metro Creative och aktuell med romanen Stanna, en roman om den första stora kärleken, att misslyckas med det som betyder mest och om att stå still när alla andra rör på sig. Nellie Berntsson är bloggare, Youtube-fenomen och aktuell med Jag är Nellie, en bok om att vara tonåring, hästtokig, framgångsrik och utan vänner. Två av Sveriges största bloggare berättar om hur det är att bokdebutera och hur man hittar sin flock på nätet.

Deltagare: Flora Wiström, Nellie Berntsson
Moderator: Ulrika Caperius

3 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar