Annons
Annons


DET HÄR ÄR JAG-LISTAN


Lista från Lovisa.

På restaurangen…

är jag den som redan har kollat upp vad som finns på menyn och som eventuellt har ringt och bett dem styra upp något veganskt. Eller krånglar för att få till något veganskt. Jag är troligtvis även den som har bokat bordet. Och som klagar på maten om den inte lever upp till mina förväntningar :-)))) UNDERBAR PERSON.

Annons

På nattklubben…

är jag en person som inte använder ordet ”nattklubben”. Nej men ÅKEJ! Jag är personen som dansar. Nästan jämt. Och dricker svinmycket vatten mellan varven. Och smugglar in sprit i trosan.

I klädbutiker…

vet jag ofta innan vad jag letar efter, för att jag har sett det online.

På flygplan…

läser jag en bok, jobbar eller sover med munnen vidöppen och dregel som rinner ner över kinden.  Att balansera en laptop i knät samtidigt som jag dricker svinvarmt kaffe och lämnar plats åt stolsgrannen som behöver gå på toaletten är min specialitet.

På café…
dricker jag cappuccino med havremjölk eller bryggkaffe och sitter och knattrar på min dator. Skriver på något kanske. Gör jämna avbrott för att sträcka på ryggen, ränna på toa eller scrolla instagram. Helst med en skrivkompis intill mig.

I skolan…

hade jag supermycket prestationsångest och var svinnervös inför att hålla redovisningar. Har dock alltid varit en pratig person med ett *rikt socialt liv*. Har även smörat en del för lärarna vilket jag ju då ej är stolt över. En gång sa den biträdande rektorn på min gymnasieskola ”fortsätt sprida glädje i korridoren”. Detta ostiga citat har förföljt mig sedan dess, mina kompisar gillar att göra sig roliga över det.

I ett förhållande…

är jag ompysslande och initiativtagande. Lagar mat till den jag gillar, vill hitta på grejer och föredrar middag vid matbordet än framför en tv-serie pga gillar ju att prata. Går ofta runt naken vilket säkert kan vara trevligt för personen i fråga. Tror att jag är rätt go att vara ihop med faktiskt?! Men jobbar ju lite för mycket och blir lite inåtvänd när jag är stressad. Oooops.

I matbutiken…

hänger jag gärna länge. Jag brukar gå runt i sakta mak mellan gångarna och planera vad jag ska äta. Det ger mig så mycket sinnesro. Det här är alltså en väl utarbetat strategi jag tar till när jag har ångest.

På morgonen…

är jag fett pigg och går upp och sätter på kaffe nästan direkt. Vill liksom konversera tidigt på morgonen vilket nog är lite halvjobbigt för den jag sovit med :/// Fast sen gillar jag att dricka kaffet och äta frukosten bredvid en viss varm person i sängen.

På kvällen…

har jag svårt att bara vara, och sitter oftast och redigerar bilder eller bloggar. I alla fall har jag en sån period just nu. Känns som att jag aldrig hinner klart med det jag ska hinna klart med.

På bussen…

hejar jag alltid på busschauffören (förvånansvärt få personer som gör detta?!), svarar jag på mail, instagrammar eller läser en bok. Kollektivtrafiksläsning är den bästa läsningen.

På jobbet…

är jag rätt ensam eftersom jag ofta jobbar hemifrån. Fast jag gillar ju det, och planerar rätt ofta in luncher med polare eller har cafédejter för att inte bli för rastlös. Jag tror att jag är rättså enkel att ha att göra med i jobbsammanhang, har lätt för att kompromissa, men säger också ifrån om jag tycker att något känns osoft.

Just nu…

dricker jag en GT med en göttig prilla i käften, iklädd mjukiskläder bredvid min kille. Obs att detta inlägg är förprogrammerat, dricker väl inte en GT en lördagsmorgon. Eller?

Bild 2016-11-10 kl. 19.16 #6

18 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar