Annons
Annons


? Flora & Frida #42 – Ambulansharen Ambi (ett avsnitt om emotionellt ansvar)


flora-frida1

Hej och välkommen till Flora & Frida avsnitt 42!  Vi pratar om emotionellt och socialt ansvar – dvs hur vi beter oss i sociala sammanhang och vem som tar det största lasset när det kommer till att folk ska känna sig sedda. Frida erkänner att hon ”inte är så intresserad av andra människor”, medan jag ofta finner mig i sociala sammanhang där jag nästan agerar moderator.

Vi snackar även om *roliga snubbar* som så självklart claimar sin plats, hur vi ständigt tillgodoser cismän i sociala sammanhang och drar det emotionella lasset. Vi pratar även om avhuggna fingertoppar, snopna tinderdejter och ambulansharar.

HUR fin är Frida i sitt blonda? Avliderrr.

Annons

R.I.P Fridas kanin Holly.

ska%cc%88rmavbild-2017-02-08-kl-15-08-26


lyssna här


TIDIGARE AVSNITT:

#41  – EMOTIONELL RUNK

#40 – OTROHET = STÖRSTA SVEKET?

#39 – KAN EN KVINNA FÅ LEVA? (MED KAKAN HERMANSSON)

#38 – IDENTITETSJAKT & BJ:S ??

#37 – NYÅRSMÅL & BADHUSHÅL

#36 – NYÅRSSPECIAL

#35 – BZZT BZZT BZZT

18 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar