Annons
Annons


En LA-outfit


flora wiström

Hej och glad lördag. Eller, här i San Francisco är det ju fortfarande fredag. Jag ser i sociala medier att Stockholm verkar vårigt och fint. Vilken tur. Här regnar det som satan, men vi har tillbringat dagen på MOMA, druckit öl och ätit hamburgare vid bardisken, köpt mjuka kläder och tillbringat kvällen i sängen med The Crown på magen, med avbrott för att äta mungbönspannkakor på en koreansk restaurang här i kvarteret.

Mitt psyke är rätt svajigt just nu, ena sekunden är jag asglad och i nästa stund känner jag mig så ledsen att jag bara vill dra något gammalt över mig. Men så får det vara ibland. Det brukar ge sig efter ett tag.

flora wiström

Det här hade jag i alla fall på mig för prick en vecka sedan, när vi var i Los Angeles. Jacka från Urban Outfitters, solglasögon från Sunbuddies, väska från Accent, skjorta från Uniqlo, kjol från Monki och Converse. Om någon undrar alltså.

Hej så länge, vi hörs snart ♥

Annons
8 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar