Annons
Annons


Nu åker jag


Sitter på flygbussen nu. Kämpade mig framåtlutad till stationen med grus i rullväskornas hjul och hann precis. Om planet avgår när det ska så är jag i luften om två timmar. Men man vet ju aldrig med flygplan.

Annons

Jag har packat min dator och några böcker och ett anteckningsbok. Hoppas kunna komma igång med skrivandet nu. Det är allt jag vill med den här Portugalvistelsen. Vill skaka av mig virusinfektionen så som hundar skakar av sig vatten och sedan: skriva. Jag hoppas att jag kommer kunna.

Mamma ringde och bad mig skicka ett sms när jag har landat och ett när jag har kommit fram till lägenheten senare ikväll. Blev svullen i halsen igen. Jag sa att jag skulle göra det.

Och så sa hon: I morgon går du ut i solen och handlar mat och fyller skåpen i din lägenhet. Tänk Flora. Att det är arton grader i Lissabon.

Ps. Kan äntligen se era anonyma kommentarer! De hade fastnat i en del av mitt Disquskonto som jag inte hittat förrän nu. Tack som fan för allt engagemang på sistone. Ni är så jävla smarta och fina herreGUD.

19 kommentarer | Translate


Annons



Laddar