Annons
Annons


Veckans lista


flora wistrom

⛅️ Veckans läsning:

De oroliga av Linn Ullman.

⛅️ Veckans planer:

Idag har jag en kompisdejt vid lunch, och efter det ska jag sätta mig någonstans och skriva. Det ska vara ganska kallt och regnigt den här veckan (som minst 7 grader), så jag planerar att jobba/läsa/skriva och kanske gå på bio. I morgon ska jag spela in podd från min garderob. Och! Köpa smink och roliga ansiktsmasker. Och så vill jag utforska de olika stadsdelarna lite, har ju nästan bara varit i mina kvarter.

Annons

⛅️ Veckans skrivande:

NU JÄVLAR. Måndagar är alltid jobbdagar för mig, men jag ska skriva i eftermiddag och sedan några timmar varje dag resten av veckodagarna. Det ska jag faktiskt. Just nu har jag dock väldigt väldigt svårt att komma in i mitt manus, känner mig ganska distanserad till berättelsen, men tror att jag bara måste grotta in mig ordentligt. Och så får det bli kasst i början tills jag kommit igång.

⛅️ Veckans middag:

Jag har en kompisdejt med en portugisisk tjej som heter Ana på onsdag. Så middag med henne blire! Har också massa sötpotatisgryta i kylen så den ska jag moffa i mig framför någon tv-serie också. Hehe.

⛅️ Veckans fest:

Vill väldigt gärna gå ut och dansa i helgen! Måste se till att det händer. Dock börjar man festa kl 01 eller 02 här, vilket min arma kropp inte är van vid. Mvh pensionär.

⛅️ Veckans frustration:

HEhEhe distansförhållande. Speciellt när ens partner i fråga fyller fkn 25 den här veckan och jag är inte där.

⛅️ Veckans tv-serie:

Please like me säsong 4. Vill ALDRIG att denna serie ska ta slut. Den är helt briljant.

⛅️ Veckans blogginlägg:

Jag ska svara på några av era frågor, tipsa om en bra ljudbok, visa lite bilder från helgen, göra ett 1-foto i timmen-inlägg, publicera sommardoku del 3 (på söndag) ooooch vad mer? Vad vill ni läsa om? Har ju lite mer tid när jag är här så låt höra!

10 kommentarer | TranslateAnnonsLaddar