Annons
Annons


Tisdags, ett foto i timmen (på ett ungefär)


Hej och välkommen till min Lissabontisdag!

08.00

Kliver upp och gör frukost. Chia med jordgubbar, banan, valnötter, pumpakärnor och jordnötssmör. Och te. Jag har ont i ryggfan av att ha varit sjuk och suttit still i så många dagar. :'(((

Annons

08.30

Jag spelar in veckans poddavsnitt med Frida. Såhär glammigt ser det ut! Jag har liksom hängt fleecefiltar framför min garderob, och sitter innanför dem och poddar för att ljudet ska bli så mjukt som möjligt.

11:00

Går och handlar mat och försöker lista ut vad folk har för underkläder.

12.00

Äter sötpotatisgryta (räcker ju så länge när man är själv!), svarar på mail och bloggar om världspoesidagen.

16:00

Går till Café Tati för att skriva. Dricker cappucchino på söt sojamjölk och bländas av solen.

17:00

Agnes kommer och gör mig sällskap. Vi dricker vin och  sitter mittemot varandra och skriver, på stolar som är så låga att händerna börjar sticka av blodbrist.

20:00

Kommer hem och lagar mat. Stekt seitan, champinjoner, aubergine och quinoa. Är helt kickad av att ha producerat text och pratar med Froste, farmor, pappa och tillsist Kajsa som blir mitt middagssällskap.

Jag föredrar förresten röstsamtal framför videosamtal har jag kommit på. Mindre hetsigt så.

23:30

Efter att ha tittat på serier och läst bok så går jag å lägger maj! Är tlött och tillfreds. Slut på tisdag!

7 kommentarer till “Tisdags, ett foto i timmen (på ett ungefär)”

  1. Hej Flora!
    Ska flytta till Lissabon i höst och plugga en termin. Vart bor du någonstans? Och ser så mycket fram emot och älskar allt du redan tipsar om Lissabon <3

  2. Måste ba tipsa om ”Showgoers” nu när du är i långdistans. Vet inte hur ni är men ja och min kille kollar mkt på serier ihop och det är så gött häng liksom. Showgoers kopplar ihop ens netflixkonto så att ni kan playa och pausa samtidigt på varsin dator så kan en liksom skypea och kolla på netflix tsm. d e så jävla najs!!! måste dock ha den gamla netflix uppdateringen men d e rätt lätt att fixa! pusss tack för bästa blogg <333

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar