Annons
Annons


19 bilder från min andra vecka i Lissabon


Kände alla känslor den veckan. Vi kollar.

En kväll gick jag på bio med Ana. Vi såg La La Land som jag tyckte om väldigt mycket, men jag blir tokig på alla filmer där inte vänskap värderas alls. När den kvinnliga huvudkaraktären träffade snubben så fick man aldrig se hennes vänner igen. So sad. Men! Har ni sett den här rehearsalvideon från första numret, där regissören filmar allt i en tagning med sin mobil? LOVELI.

Annons

Hur som helst: Såhär såg jag ut den kvällen. Med obligatoriska eyelinerstreck på handen.

Jag har promenixat också. Exempelvis över Praca do Comércio som är så pampigt.

Hej mannen i rött. Vad gullig du är.

Jag gick till Café Nicolau för att sitta och skriva på uteserveringen.

Efter fem minuter hör jag någon säga ”ursäkta”, och så visar det sig vara en astrevlig tysk tjej som läser min blogg, och som läst min bok! Så sjukt. Jag satt och småpratade lite med henne och hennes syster. Så fina personer. Hej Viola <3

Jo. Sen så har jag ju längtat efter denna också. UÄääääää.

Såg klart Please Like Me och grät så att jag hulkade. Fy helvete vad bra. Se. Den här bilden skulle för övrigt ha kvalat in fint på Bilddagboken med ett svartvitt filter och texten ”jag trodde livet var en dans på rosor, men jag glömde bort taggarna”.

Men sen gjorde jag mig i ordning och mötte upp Agnes och Gustav och deras kompisar! Vi drack svinstarka sangrias och jag blev pangfull 🙂 satt och klippte med ögonen och var tvungen att koncentrera mig på att förstå vad Gustav sa. 🙂

På söndagen regnade det som fan. Jag hade stämt träff med den här personen, Astrid, för att käka lunch.

Vi åt vegansk buffé som inte smakade särskilt mycket och pratade pratade pratade, och plötsligt hade det gått tre timmar och restaurangen stängde. Så fint när sånt händer.

Kolla vad gulliga närbutikerna är!! OLÁ.

Juste! Min nya omlottklänning. Från Brandy Melville där de flesta av plaggen har den helt overkliga klädstorleken ”one size” med kläder som passar taniga tolvåringar som inte fått höfter än.

Hej hej favorithuset.

Ännu ett café att skriva på. Tati. Satt där och producerade nästan ingenting men kände mig rätt glad ändå.

Promenerade till Anjos för att…

Sitta i solen med Gustav och Agnes. Det har ni läst om här kanske. 

Sen gick vi och käkade middag. Jag ba STOPP VÄNTA DET ÄR CITRONER I TRÄDEN JAG MÅSTE FOTA DEM.

Här är jag på ett café! Med snusläpp och trötta skrivögon.

Här är jag när jag handlar! Gud nu låter det här som en diabildsvisning igen. Köpte i alla fall pistagenötter, tvättsvampar (de använder inte diskborstar här </3) och tandkräm. Inte dessa konstiga knölar till potäter.

Hur mår du idag? Berätta! Själv ligger jag fortfarande i pyjamas i sängen hehihoho.

23 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar