Annons
Annons


Lördagsbrunch med Yrs + speculations of an instagrammer


Hej och välkommen till förrförra lördagen, då Yrsa var här!

Vi var lite härligt bacon när vi vaknade, fredagskvällen innehöll ju diverse sorters alk. Och med bakfylla kommer hunger. Vi klädde oss svalt för utomhus var det massa sol massa varmt. ”Flora du måste nog komma och vara med på en selfie”.

Annons

Sen gick vi till Nicolau för att äta brunch. Det var en timmes väntetid så vi skrev upp oss på listan och gick och köpte hudkrämer under tiden. Jag stod på Rituals och luktade på olika kroppsskrubbar och ba ”I can’t smell anything” och då tittade butiksbiträdet på mig som om jag var dum i huvudet och ba ”oookey, they are REALLY aromatic”. Nu i efterhand kan jag ju förstå varför. Mina nya produkter doftar hur mycket (och hur gott obs) som helst.

Hur som haver. Vi åt alltså brunch. Klockan 16.

HON. Ni vet redan vad jag känner för henne.

Att ha en brunchrestaurang med olika bowls, avokadomackor och pannkakor (med märkliga ingredienser som typ… carob) lär ju vara det bästa framgångsreceptet, känns som att det går bra för alla sådana ställen?

Jag och Frida brukar ofta prata om hur knäppt det är med restauranger och caféer med sådana här *trendiga* menyer som inte tänker på att ha instagramvänligt ljus? Ja, vi är lite arbetsskadade. Men såhär: Om det hänger och dinglar lampor med varmt ljus i taket så kommer det se konstigt ut på bild, och då kommer folk inte vilja instagramma maten de äter. Och jag tänker att alla matställen med *hipp mat* också vill locka till sig personer som gillar att visa hur *hippa de är*. Eller?

Jag lade ju förstås upp en bild på den här frukosten på instagram, och den bilden blev min MEST LAJKADE BILD GENOM TIDERNA. I’m outta here. Alla vet att bilden med mest likes ska vara en selfie :””(

Nu glider jag bort från ämnet igen. Sorry. Sen satte vi oss i alla fall vid floden. Jag blev kliad i håret också, för det var min tur att få tyckte Yrsa.

På kvällen gjorde vi oss fina. Till vänster är en jag-saknar-dig-bild till Isak och till höger är en A-teensbild som jag tyckte att vi skulle ta.

Sen mötte vi upp Rebecca och Helena på Teatro da Garagem (kolla fint!) för att käka middag, och så drack vi drinkar i denna mysiga gränd. Slut på lördag!

1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar