Annons
Annons


På äventyr med balens kung


Alltså att få pressa in ansiktet i hans hals efter en månad isär?! I CAN’T EVEN. Nu är han alltså här. I tio dagar totalt. Och idag, när det här inlägget publiceras, så hyr vi en bil och åker söderut. Om någon av er har tips på platser att besöka söder om Lissabon (vi ska vara borta i tre dygn) – please do tell!

Annons

I fredags åt vi frukost i sängen innan vi tog oss ut i värmen. Jag bar ny baddräkt från & Other Stories och en kjol jag ärvt av Bea. Hehehohohi här turas vi om att posera framför det finaste huset jag vet.

JAPP. FINT.

Även om jag bara varit här i en månad så är det så himla kul att få visa Isak mina kvarter, och liksom se på allt genom hans ögon.

Penisballe.

Vi knallade upp till Jardim do Principe Real.

Och käkade lunch på Decadente. God trerätter för 10 euro tips tips!!

Sedan smälte vi maten i parken. Kan nästan inte komma på något skönare än att ligga i solen på en filt med honom.

Ja. Är väldigt kär just nu så ni får bara deala med det.

Nästa grej blev att gå ner till floden. Klart killen ska få känna doften av salt och tång! Där drack vi sangria och kollade på fulla britter och tackade nej till hashish och coke.

En som blev utnämnd till balens kung i nian, ”för att jag var sedd som en tönt men överraskade alla med mina dansfärdigheter, som jag fått genom att planka in på baba sonic på onsdagarna”.

Varför inte ha en liten go dagsfylla tänkte vi.

Mot eftermiddagen gick vi hem och laddade om. Sov lite middag gjorde vi kanske? Minns inte säkert. Åt oliver och drack öl gjorde vi garanterat.

Jag bytte om till kvällsstassen. Uppifrån och ner till alla er modedjur där ute: Blus från Totême (second hand), byxor från H&M, väska från Accent och skor från Vagabond.

Vi gick till en restaurang som såg lovande ut. Maten smakade dock Pekka Heino. (Isak tycker att det uttrycket är jätteelakt för Pekka Heino är så gullig, men jag vet inte, jag har sagt det sedan jag var liten om mat jag inte gillar???? Sry alla)

Plus i kanten för roligt handfat i alla fall. Som taget ur Pettson & Findus.

Efter maten gick vi och drack amarguinha, mandellikör, på en före detta bordell som heter Pensão Amor.

Och vi bekände vilka personer vi kan bli svartsjuka på, personer vi trott att den andre har dejtat parallellt med att vi dejtat varandra, men så hade båda haft helt fel och vi kunde dementera de misstankarna. :-DDDDD

Puss så länge, hörs från landsbygden <3

19 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar