Annons
Annons


Hotellmåndag poolmåndag drinkmåndag


Goood morgon semester! Jag och Isak käkade pangfrukost på hotellet (som vi checkat in på dagen innan). Pangfrukost. Vilket utnött ord. Kan ni hjälpa mig att komma på ett nytt i kommentarsfältet plz.

Mimosapojkvän är bästa sortens pv.

Annons

Sjal från Gant Rugger & behå från & Other Stories. 

När man druckit två glas mimosa på morgonen blir man jättesömnig. Faktiskt. Hur som helst! Vi checkade ut från hotellet och promenerade hem till mig, med ett stopp på en skaldjursrestaurang där Isak beställde in soft shell crab (alltså krabba som man äter med skal och allt!!). Sedan avslöjade jag att vi skulle checka in på ännu ett hotell B-)

Det var Memmo Príncipe Real, som även de hade låtit oss bo där en natt mot att jag bloggade om det! Obrigada thank you merci gracias tack!

Vi fick ett asfint rum med sjuk utsikt

och den finaste väggen Isak hade sett (den ribbade bakom honom). Om någon vet någon som bygga en sådan, let us know så att han kan prata om något annat.

Sen gick vi ner till poolen! För det fanns en sån!

Vi tänkte att vi skulle vi ta några såna där snygga poolbilder som typ Janni Delér och Kenza och gänget brukar ta. Blev superfint verkligen!!!

Här är en annan klassiker. Hålla handen på resa-bilden. Förlåt, foten menar jag.

Sen satte vi på oss kvällsklädurna. Isaks skjorta från L’Homme Rouge är en favvo. De har så sjukt fina herr/unisex-kläder. Dagens tips.

VA! MATCHARU DRINKARNA VAD GULLIGT!

Jag behövde jobba lite, så vi stationerade oss på terrassen ett tag.

Vid åttatiden var vi middagshungriga. Morr morr från magen.

Så då gick jag och detta svall ut i kvarteret.

”Isak, vad vill du säga om den här bilden?”
”Det kändes väldigt bra att ta den. Lika bra som när man var liten och tog bilder med macrofunktionen på digitalkameran.”

Här står jag och har mig.

I Vans, brallor från H&M, t-shirt från & Other stories, gammal scarf, jacka från Urban Outfitters och väska från Accent. MODE <3

:””)

Hit gick vi. Jardim dos Sentidos, som är en vegetarisk/vegansk restaurang.

Kolla vad fint! Isak fick en rätt som var så stark att han började gråta , och efterrätten (en pannacotta) var skitäcklig, men annars: TIPS.

Avslutar hotellporren med den här bilden från frukostbuffén morgonen därpå.

Puss och kram vi hörs snart <3

15 kommentarer | TranslateAnnonsLaddar