Annons
Annons


9 matvaror jag inte tycker om


Häromdagen frågade Agnes mig vad jag ville äta till middag, och jag svarade ”jag äter allt”. Tills jag kom på att det gör jag ju inte. Så länge det är veganskt så äter jag det, snarare.

Förutom den lelle haken så tycker jag om det mesta. Men när Annie/Vegokäk utmanade mig att lista överskattad mat, efter ett blogginläggsidé från Lovisa/Polichinelle, så kände jag att jag behövde haka på.

Så kompisar, här kommer nio matvaror/rätter jag inte älskar:

? Kylskåpskalla tomater

Uää. Finns det något sorgligare än hårda, blektorra, kylskåpskalla tomatklyftor eller? Tomater ska förvaras i rumstemperatur kompisar.

? Grillchips

Storräfflade grillchips är fan så tråkigt.

?Isbergssallad

SÅ tråkigt. Funkar på sin höjd i en tunnbrödrulle, men annars är vilken annan salladssort som helst bättre.

? Frysta jordgubbar

Smakar typ vatten? Då är hallon dubbelt så goda.

? Müsli

Min pappa envisades alltid med att köpa hem sån där vanlig müsli när jag bodde hemma. Men hallå. Så jävla trisst smak? Och jobbigt med så mycket russin? Äej, då föredrar jag granola som är riktigt crunchy.

? Kall mozzarella

Okej, nu är jag visserligen vegan, men kall mozzarella måste väl vara den tråkigaste osten? Jävligt god i smält form såklart, men kall? EVENTUELLT i en caprese, men annars, nej nej nein nein.

? Wasabi

Jag kunde lära mig äta stark senap, så då kanske wasabi är näst på tur? Vi får väl se.

?  Chili

Annons

Jag måste nästan alltid fråga på restauranger om maten är stark, för om den är det så sabbas min matupplevelse helt och hållet. Jag tycker om lite chili, med betoning på lite. Vill dock lära mig detta! Är det något fel på min mun? Tycker nämligen om mat som blivit jättestark av ingefära eller vitlök. Men chili bränner så mycket :”'(

? Vanligt knäckebröd

Alltså ni vet sånt där husmanknäckebröd från Wasa som fanns i skolans matsal? FY HELVETE VILKET TRÅKIGT BRÖD. Blir upprörd bara av att tänka på det.

Vilka maträtter eller livsmedel tycker du är överskattade? Lemme know!

Läs även:
24 matvaror jag köper om och om igen

 

18 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar