Annons
Annons


1 maj-demonstrationer, teveserietips, boktips och bloggtips.


Hallåeller! Hoppas ni överlevde valborgsnatten. Idag önskar jag att jag var i Sverige så att jag kunde fira första maj och demonstrera för en mer human politik. Nazisterna har ansökt om att demonstrera i Falun och det är viktigare än någonsin att visa att kärlek vinner över hat.

Annons

Rätten till våra kroppar
Stockholmdirekt: Här kan du demonstrera i Stockholm.
GP: Här kan du demonstrera i Göteborg.

Jag har inte hittat fler samlade artiklar, men bäst är nog att söka på ”1 maj” och ”första maj” på Facebook + namnet på din stad, eller gå in på ditt partis hemsida.

Här kommer tre måndagstips:

Dear White People som har kommit som serie på Netflix (har du sett filmen?). Klämde alla tio avsnitt på två dagar. Grät så att jag skakade under avsnitt 5 och framåt (bevis ovan). Briljant jävla teveserie om rasism, aktivism och kärlek på en ivy league school.

felicia stenroth indianlekar

Indianlekar av Felicia Stenroth. Fem av fem. Du måste läsa.

Alexandra Andersson som Instagrammar på abcalexandra och precis har börjat blogga på Radar. Kanske känner du igen hennes verk Vaginan (en fantastisk parafras på Olle Eksells ögonkakao). Tycker väldigt mycket om det hon publicerar.

6 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar