Annons
Annons


Semesterkläder & böcker att läsa på stranden


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

”Tjäna tjäna Flora, jag har en liten önskerubrik/önskeämne (??) jag ska snart på semester med familjen och behöver nya strandrelaterade grejer, badkläder, skor, hattar och typ fem bra böcker. Har du några tips? Och vad behöver man ens ha med sig på en semester? Edit: döälskar dessa inläggen, glömde säga det innan<3<3”

Annons

Olivia! Klart du ska få ett sånt inlägg! Här kommer några utvalda favoriter. De flesta av länkarna är s.k. annonslänkar, vilket betyder att jag får några öre per klick. Win-win. Puss och ha det asnice på semestern!

Handduk från Weekday.
Vattenflaska från Monki.
Solkräm från Rituals.
Väska från Chêne Bags.
Veganska slippers från Vagabond.
Scarf från MQ.
Nuda Paper (som min bästa Frida är chefredaktör för!)
Och boktips: Americanah av Chimamanda Ngozi Adichie (tipsar alltid om denna but here you go again), De oroliga av Linn Ullman, En ö i havet av Annika Thor (Sara som gjort omslaget!) och min egen roman Stanna. För på sin egen blogg får man tipsa om sin egen bok.

Solglasögon från Ray-Ban (likadana som jag har) och en perfekt jeanskjol.

Hallonröd linneskjorta från Gina Tricot och en vit klänning från & Other Stories som är frikkin perfekt på stranden eller på studenten.

En ljus jeansjacka och en sjukt fin prickig baddräkt från Monki.

Nätpåse från Betonggruvan att bära strandgrejerna i, och en röd Baywatchbaddräkt från Weekday.

T-shirt med citroner på pattarna och en sval skjorta.

En alldeles perfekt liten jacka och en så himla fin jumpsuit att spela kort och dricka aperol spritz i (eller ta studenten i?). Från NA-KD.

Kär i den här klänningen med vida ärmar och dessa linneshorts från Gina tricot.

Det var alles!

Inlägget innehåller annonslänkar.

Läs även:

Vårkläder jag vill äga #2.

Vårkläder jag vill äga #1.

Vårskor jag vill äga.

 Vårjackor jag vill äga. 

13 kommentarer | TranslateAnnonsLaddar