Annons
Annons


Frågestund om Lissabon & att bo utomlands!


Hittade de här bilderna på min dator från några veckor tillbaka, en eftermiddag när jag varit på stranden med Gustav och sedan kom hem och snacksade på balkongen. Ah. Just dessa bilder kommer antagligen ge mig BRUTAL Lissabonlängtan när jag är tillbaka i Stockholm igen.

Annons

Åt tremocos (lupinbönor som är vanliga som barnsnacks, man ploppar liksom ut dem ur sitt skal och de smakar typ vinäger), cornichons, oliver, inlagd paprika, avokado, öl och majskolv. Rekommenderar samtliga att skära av majsen på majskolvarna på detta vis i stället för att få majs mellan varenda tand, om man inte vill det av nostalgiska skäl dvs. Vassego för lifehack.

Det här är min sista Lissabondag. Jag sitter på Hello Kristof och jobbar med Miia bredvid mig. Det har spöregnat idag så mina jeans är genomvåta. Jag ska snart hem och lägga ner alla mina svettluktande kläder i resväskan och sedan ska jag bjukka Luis, Agnes och Gustav på hejdåmiddag.

Jag tänkte såhär: Jag håller på att skriva en Lissabonguide och får ju miljonerstriljarders mail om att bo eller semestra i den här staden. Eller att flytta utomlands i allmänhet för den delen. Undrar du något? nu har du din chans! Skriv en kommentar så kirrar jag ett inlägg med svar.

Translation: Do you have any questions about Lisbon or living abroad? Leave a comment and I’ll make a Q&A!

45 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar