Annonssamarbete MED BLANX

Min söndagsmorgon


Igår vaknade jag upp innan nio, fastän vi druckit espresso martini kvällen innan. När jag var i Lissabon så var nätterna så mörka, mitt sovrum hade inga fönster, men här blir det så ljust. Tänk: det är sovmasksäsong igen. Vår!

Eftersom att jag är den pigga av oss så klev jag upp och gjorde kaffe.

Och sedan satt jag och spanade på utsikten lite. Har saknat den. Och nu knoppar det som fan på andra sidan!

Efter en stund vaknade Isak också. Vi bredde mackor i min köksvrå för att göra…

… toasts! De innehåller ost (jag använder Astrid & Apornas jeezly för pizza här), ajvar, bladspenat och paprika. Första gången Isak äter aprikoser förresten. Är inte det konstigt?

Jag bredde ut en handduk i sängen för att inte få ajvar och olja över lakanen. Lyx och flärd.

Sen skulle vi göra oss i ordning. Det här inlägget är ett samarbete med BlanX, en ny tandkräm som säljs på apotek. Jaha vad är det för speciellt med den då? Undrar ni kanske. Jo det ska jag tala om:

Tandkrämen innehåller arktisk lav som kontrollerar den bakteriella nivån i munnen (man vill ju inte ha plack). Forskare hade reagerat på att en del av lokalbefolkningen på Grönland haft så vita tänder, vilket visade sig bero på att de använde en arktisk lav i sin tandrengöring. Forskarna la vantarna på laven och utvecklade BlanX! Tandkrämen ska ge vitare tänder utan att innehålla skadliga blekningsämnen.

Förutom den arktiska laven så innehåller tandkrämen såklart fluor och den spejsade ingrediensen ActiluX som, vid ljuspåverkan gör tänderna vitare. När man trycker ut tandkrämen så aktiveras en frikkin LED-lampa!

Var du också en sån som vek hundöron i katalogen som man fick från Teknikmagasinet? Jag var. Isak med. Allt som blinkade eller snurrade eller flög ville man ha. Kanske därför vi tycker att den här produkten är så rolig.

Just nu är kampanj på produkten i butik – 25% rabatt på Apotek Kronan fram till 6 juni och samma kampanj startar igång på Apotek på Hjärtat 22 maj – 18 juni. Mjao. Läs mer om produkten här.

Här försöker han alltså fästa den i taklampan för att få lite mer disco i söndagsmorgonen. ”Har du en klädnypa Flora?”

Den fick hänga i duschdraperistången. Jag har bara använt tandkrämen några dagar än så länge men de känns faktiskt så jäkla rena!

Hur som helst: Sen sminkade jag mig långsamt långsamt, för att sedan promenera till Söder med Yrsa där vi mötte upp bokklubben i Ivar Lo. Majsig söndagsmorgon jo jag tackar.

Annonssamarbete med Blanx.

8 kommentarer | Translate

Laddar