Annons
Annons


Ett lopp att bli glad av


Annonssamarbete med Baaam & The Color Run

Hej och god morgon. Vilken fredag det var igår. Jag och Yrsa låg i bikini i Vasaparken och var liksom tvungna att flytta oss till skuggan för att inte förgås av värme. Efter jobbet såg jag Det var inte jag. Igen. på stadsteatern (sån häftig upplevelse), åt middag på Paradiso med mamma, calle och Isak, sedan var vi på Kinggalan i en kyrka och slutade upp på Trädgården. Så idag är jag trött. Men glad.  Har haft en ganska jobbig vecka så det gäller att ba klunka i sig de dagar som är göttiga.

Annons

Men nu tänkte jag tipsa om en rolig grej: Den 17 juni är det The Color Run i Stockholm. Målet med loppet är att föra samman människor och man ska liksom gå dit med vita kläder och gå därifrån täckt av färg :’)

Jag gillar ju att studsa runt på gympapass med en massa äldre damer och folk helt utan koordination, den typen av träning är så jävla fylld av glädje. Och jag tänker att The Color Run är lite samma grej. Man kan springa (eller gå för all del!) tillsammans med sin gamla moster, sina polare eller småsyskon. Det är ingen tidtagning, utan mer något roligt att göra ihop. Efter loppet spelas musik och alla kastar färg på varandra. Och sånt gillar jag.  Läs mer här!

Köp din biljett här! Priset är rabatterat fram till den 23 maj.

Annonssamarbete med Baaam & The Color Run.

3 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar