annonssamarbete med desenio

Nya prints på min vägg


Desenio ville teama upp med mig för att skapa en tavelvägg. Natürlich! Man är ju alltid på jakt efter fina saker att ha på väggarna ju. Jag tycker att det blir allra bäst om man blandar nya prints med personligare verk (kanske något fotografi eller äldre konstverk), och varierar storlekarna på dem.

Hur fin är inte den genomskinliga ramen? Det blir så nice att ställa den framför andra prints. Jag tänker att man kan ha pressade växter där i, eller något annat med en oregelbunden form, ett kvitto från första dejten eller så. Också en bra presentidé, nu när jag tänker på det.

Själv har jag en kärleksfull photo booth-strip på mig och Kajsa.

Det vänstra printet är ett fotografi av agat, en ädelsten, och jag tycker så mycket om färgskalan. Inte helt oväntat kanske.

Här är de prints jag har valt:
&-print (jag har 21×30)
Agatprint (jag har 30×40)
Transparent ram

Så mysigt att vara hemma i Stockholm och boa in sig lite <3. Koden FLORA25 ger 25% rabatt hos Desenio från idag 23 maj till 25 maj på allt utom handpicked och ramar.

Annonssamarbete med Desenio.

10 kommentarer | Translate


Laddar