Annonssamarbete med Toni & Guy

Hur jag (aslätt) fixar sommarfrillan med rufsiga vågor


I sommar har jag ett roligt samarbete med Toni & Guy (annonslänk) där jag ska hitta mina favoritprodukter ur deras sortiment och visa hur jag fixar mitt hår med dem. Första inlägget kommer här!

När jag är nyduschad brukar jag alltid borsta håret direkt. Jag använder en tangle teezer, vilket är en plastborste som löser tovor hur lätt som helst. GUD vad alla tidningar skulle skrämmas när jag var tonåring: ”borsta absolut inte håret när det är blött!”. Med den här borsten kan jag det!

Saltvattensspray var en produkt jag använde på högstadiet, något jag köpte på H&M för att uppnå tidningarnas ”beach waves”. Sedan försvann det helt ur bilden, men nu är jag redo för det igen! Kan tycka att nytvättat hår blir så mjukt och liksom tråkigt och hängande, då är det gött med lite textur.

Det här saltvattensprayet heter Sea Salt Texturising Spray och kommer från Toni & Guy. Kan köpas här för 129 kr (annonslänk).

Det jag gör är att helt enkelt att spraya mitt handdukstorkade hår från hårbotten till toppar.

Sedan brukar jag liksom krama till håret för att det ska få lite form.

Sprayade honom i ögonen förlåt fotografen :'(

Rufsa runt.

Och krama till.

”Får jag testa? Kommer jag bli surfig nu?”

<333

Sedan äre ba att låta det lufttorka! Jag torkar förresten aldrig mitt hår med fön. Bara luft. Mvh moder jord.

Lagom till middagen så hade håret torkat.

Tata! Smårufsigt, vågigt hår som dessutom luktar asgott.

Annonssamarbete med Toni & Guy.

8 kommentarer | Translate

Laddar