ANNONSSAMARBETE MED BONNIERS BOKKLUBB

Intervju om mitt skrivande, och lite om mitt nya bokprojekt (!)


Hej där!

Bonniers bokklubb har, förutom bloggen och sin tryckta medlemstidning, ett digitalt inspirationsmagasin som kommer ut sex gånger per år. I månadens nummer får du inte bara en jäkla massa boktips utan även skrivinspiration, och jag har gjort en intervju om min relation till skrivande.

Jag svarar på frågor om mina bästa tips till den som vill skriva en bok, hur jag gör när jag får skrivkramp, hur jag arbetar för att utvecklas och till sist så berättar jag lite om det bokprojekt jag arbetar på just nu.

Ihhh. Så läskigt att dela med mig av det. Tänk om jag inte får ihop ännu en bok?

Vi får väl hoppas.

LÄS HELA INTERVJUN HÄR.

Annonssamarbete med Bonniers bokklubb.

4 kommentarer | Translate


Laddar