ANNONSSAMARBETE MED SMILEMAKERS

”Kan du hämta glidmedlet?”


Minns ni i våras, när jag hade ett samarbete med SmileMakers och deras vibratorer? Jag skrev basically ett inlägg om hur mycket jag älskar onani. Det blev fett uppskattat, men det var också många som reagerade på vibratorernas heteronormativa namn. Jag tog upp det här med företaget, som svarade att de tar till sig kritiken, att de lyssnar på sin målgrupp och vill ta med sig detta i produktutvecklingen. De höll med om att kvinnlig sexualitet knappast bara innefattar manliga sexpartners och fantasier.

Så då föreslog de att ni, mina smarta coola braiga läsare, kan komma med namnförslag på nya vibratorer! Hur kul? De kan utgå från någon fantasti eller någon het person du känner till. Vinnaren får ett kit från SmileMakers bestående av vibrator, glidmedel, tygkasse och t-shirt. Skriv en kommentar här nedan så väljer de en vinnare inom en vecka!

Glidmedel förresten. Länge kopplade jag det till svettiga tonårsrum och fumligt sex. Det kändes liksom… osexigt. Jag tänkte ”äh, det är bara okåta personer som behöver glidmedel”.

Men hallå! Hur kunde det ta så många år för mig innan jag förstod storheten? Glidmedel är dels skönt när man ligger med någon annan, speciellt vid handsex kan jag tycka, men även penetration såklart. Och vid onani blir det ju DUBBELT SÅ SKÖNT. Känns som att jag och Frida har rantat om detta i podden ungefär hundrafemtioelva gånger. Smärta vid sex är ju tyvärr skitvanligt (SmileMakers frågade en massa fittbärare om detta och 80%  svarade att det känt smärta vid sex, men bara hälften har vågat föreslå glidmedel till sin sexpartner).

Det finns ett gäng olika glidmedel att välja bland på hemsidan. Vissa går in i huden snabbare, är liksom tunnare, medan andra krämar på rejält.

Vet ni förresten att SmileMakers inte får lov att annonsera på Facebook, Google eller Instagram? De uppmuntrar nämligen till sex på ett ”oönskat sätt”. SERIÖST. Hur ska vi kunna normalisera kvinnors sexualitet om det censureras i vår vardag? Deras instagramkonto blev också nedstängt i tre månader. Vad är det som gör vibratorer farligare än modeller till multinationella modevaruhus som poserar sexigt i baddräkt? Kvinnokroppen får bara sexualiseras på mannens villkor.

T-shirts, glidmedel och vibratorer kan ni köpa på Smilemakerscollection.com. Med koden flora får du gratis glidmedel på köpet. För varje såld t-shirt sponsrar SmileMakers en indisk kvinna att få delta i ett program om sexuell hälsa, där hon lär sig mer om sin kropp och säker hälsa. Läs mer om det här här.

Glöm inte att ge förslag nedan på namn/fantasier att döpa nya vibratorer till!

Ha så skönt <3

Annonssamarbete med SmileMakers.

36 kommentarer | Translate

Laddar