Annons
Annons


Lördagsuppdateringen


Hej.

Bestämde mig för att sjukanmäla mig från firma Flora Wiström ett litet slag, så de senaste dagarna har jag hängt hemma hos Isak i samma svettluktande klänning, men nu är jag hemma igen. Jag har fått urinvägsinfektion för i den här världen kommer uppenbarligen ingenting ensamt. Jag tänkte tillbringa kvällen framför Girls. Om det går.

Annons

Så länge kan vi titta på några bilder från min lägga:

Bild nummer ett: Jag och mitt UVI-sköte i braxor och tröja från H&M.

Tog bilder, sen drog jag av mig byxorna direkt, för här ska luftas.

En ny bomullsfilt som jag köpte i Köpenhamn. Pallarna (från Ikea, de heter Frostig) står travade vid sängändan för att agera nattduksbord, men också för att kunna plockas fram när jag har gäster (bor ju på 24 kvm) så det gäller att vara lite snitsig. Undra om Snitsig är en serie på Ikea. Måste kolla.

Japp det var det.

KOLLA ETT BOKMÄRKE SOM SARA HAR GJORT TILL VAR OCH EN I BOKKLUBBEN. VÄRT CAPSLOCK. ÄLSKAR DET.

Mina plantor som behöver lite kärlek. Palettbladet växer hur fort som helst, av den blir det sticklingar. Elefantörat har fått ljusa blad vilket tyder på överbevattning. Silverrankan behöver en större kruka och nu fräsch jord. JA JA NI SKA FÅ. Oj nu måste jag springa på toa igen.

Var var jag. Just det. Växter. Vattenkannan kommer från Designtorget förresten. Äh, nu går vi vidare.

Handlade på Kinali idag. Var nära på att köpa en ångkokare och plastblommor att pynta badrummet med (har ett omåttligt shoppingbehov när jag är ledsen) men hejdade mig. Fick bli koriander, syltad ingefära, rostade sesamfrön, soya, tofu och morötter i stället.

Kom hem, satt på toa tills mobilbatteriet dog, lyssnade på Tikkanen och gjorde vårrullar (i köksvrån ej badrummet). Blandade en snabb dipp av limejuice, soya och jordnötssmör, sedan gjorde jag olika varianter med ingredienserna ovan, plus äpple, gurka och hummus i ett par.

Åt precis upp dem här i sängen. Ska titta på Girls nu. Ja. Hoppas att du mår bra <3

12 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar