Annons
Annons


Om helgen som var & veckan som kommer


Drack GT:s med Jaana och Guendelina i lördags. Hittade ett antal videodagböcker i min telefon idag som jag glömt bort att jag spelat in, så jag var nog ganska kalas den kvällen. Hähä.

Veckans teveserie:

Ozark på Netflix. Så spännande.

Annons

? Veckans aktivitet:
Ska spela boule med Froste, Dana och Isak ikväll!!! Boule är kul!

Vi hängde på Paradiso en stund och sen åkte vi till ett rave där jag trampade runt i en sandhög med några tjejer som var så jävla fina. Åkte hem med sand i skorna och en urladdad mobil och käkade müsli till ljudet av fiskmåsarna.

? Veckans jobbiga:
Ska till en ny samtalskontakt på tisdag. Det är ju jättebra, men känner mig redan nervös över att behöva riva i saker.

? Veckans jobb:
Jag håller på att jobba med ett samarbete som blir väldigt fint, så det ska jag ägna den här måndagen åt. I övrigt blir det allmänt bloggjobb, beta igenom mailinkorgen fakturera och sådär.

Till Ivar Los park måste man gå om man vill ha The Stockholm Experience.

? Veckans skrivande:
Blir nog inget bokskriv denna vecka. Men jag skriver ju något varje dag, oavsett om det är här på bloggen eller i ett dokument på datorn.

? Veckans museum:
Tänkte se Hertha Hillfon-utställningen på Skeppsholmen. Hertha är faster till min styvpappa Calle Forsberg (det var hos henne han lärde sig dreja) och hennes skulpturer är helt fantastiska.

I fredags träffade jag Maja och Daniel. Vi blödde ut våra hjärtan på en barrunda i Hornstull. Så kompiskär i dom.

? Veckans firande:
Min pappa gifter sig med sin Jo på lördag! Så hela helgen blir full av fir. Först grillfest på fredag, sedan själva bröllopet på lördagen och på söndag ska vi åka på en båttur allihopa.

Kolla vad mycket gott vi åt på Beijing 8! Stekta dumplings, bao med tofu, ångad broccoli med vitlök, råriven potatis, edamamebönor mmmmm YES.

? Veckans blogginlägg:
Jag ska visa upp min och Isaks sista dagar på Irland, svara på läsarfrågor, lägga upp ett recept på en Pokébowl, visa upp min bröllopsoutfit, kirra en önskelista till min bday (pga kul) och höstpeppa. Ska försöka göra 2 inlägg på vardagarna (ett kl 06 och ett kl 14). Nåt särskilt du önskar?

13 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar