Annons
Annons


På äventyr med familjen Wiström


Jag kan bli så jäkla avundsjuk på personer som har sina syskon i samma stad. Personer som kanske till och med umgås med sina syskon privat, har mixade kompisgäng, bjuder hem på middag, går ut och festar. För mig och mina storebröder är det en fysisk omöjlighet.

Annons

Viggo bor i Lysekil med sin familj och Froste bor i San Francisco, så att sitta i en park en onsdag kl 13 är liksom inte något som brukar ske. Men i förrgår hände det alltså!

”Lite närmre ansiktet tack”.

Vi köpte med oss dumplings från 58 Dimsum. Mest prisvärda lunchen i stan skulle jag vilja påstå, 68 spänn för 10 skitgoda degknyten med fyllning.

Dana var med också! Sis <3

Vi hade, av ren slump, promenerat förbi Bottle Shop på Kocksgatan, där de säljer en jäkla massa fin folköl. Tydligen finns det tre sådana butiker runtom stan nu. Folkölsbutiker. Det här var en öl som smakade mango lassi. Så bra flaska också.

Hej lilla gänget.

Vi satt där och fnulade på ett tal till pappas och Jo’s bröllop.

Sen tog vi bussen ut till Nacka för att möta upp farsgubben på Hasseluddens brygga. Alla barnen samlade! Gruppfoto!

Vi kramade knoddarna hejdå (Sander började storböla när han insåg att vi skulle åka båt och inte han) och klev på Waxholmsbåten.

Vi satt uppe på däck.

Brorsisar. Vi har redan hunnit bli fett irriterade på varandra, pratat i mun, avbrutit, men också norpat kramar och garvat ihop. Skönt tycker jag. Att man får hela syskonkakan.

Sedan närmade vi oss stan.

Om det inte vore dubbelt så dyrt hade jag tagit Waxholmsbåten varje gång jag skulle åka ut till mamma eller pappa. Sån STÄMNING.

Vi delade på en flaska bubbel på Woodstockholm, varpå vi traskade längre in mellan husen på Södermalm. Här hade jag bokat bord, på Café Nizza.

Jag sa till dem att i Stockholm fungerar hippa restauranger på ett visst sätt nu: servitörerna sätter sig på knä vid borden för att komma i ögonhöjd med gästerna, man beställer in flera mellanrätter i stället för en huvudrätt, och det serveras brytbröd till maten, dvs en brödkaka som man själv river av bitar av.

Den här restaurangen bockade av alla de grejerna.

Goda mellanrätter dock!! Vi beställde in ett helt gäng olika.

Papput <3 Tänk att i morgon gifter du dig igen och då påbörjas livet volym 2.0.

6 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar