Annons
Annons


Veckan som kommer, veckan som gick


Jag, Alexandra, Isak och Wasa Sandwich efter ett ävänt på Cords & Co (Manchesterkläder!!! Så fint klädmärke!) förra veckan.

Veckan i allmänhet:
Jag hade öppna tårkanaler mellan 09 och 17 igår. Är så trött på att må såhär.

Annons

Undra hur länge ni kommer läsa min blogg när varannat inlägg börjar så :—)

Fast äh, jag är väl inte ensam med att sitta på golvet mitt i allt stök och bara stirra på smutskläderna och disken utan att kunna plocka upp dem? Att börja gråta på vårdcentralen när sjuksköterskan som tar blodprov frågar är du okej vännen? Att ringa vän efter vän, som ett snurrande hjul, för att jag inte står ut med mitt eget sällskap?

Vi hade grillfest hos pappa i fredags, tämjde bröllopsnerverna med bärs och sotiga majskolvar. En halvtimme in i grillandet började det attackregna. Härliga svenska sommar.

Veckans läsning:
Århundradets kärlekskrig av Ebba Witt-Brattström.

Dagen efter bröllopet åkte vi ut med en båt. Djamel, Sebastian och Paulina spelade och sjöng. Så fin jazztrio. Fick hålla mig för att skriva att de ”jazzade loss”. Men så kan man ju inte skriva. Hur som helst: Så oerhört talangfulla ärom.

Veckans skrivande:
Ska skriva en krönika idag. Och jag tänker att jag kanske kan *skriva lite bok* på torsdag eller fredag. Vi får väl se.

Isak, Eloise, jag, Sander och min kusin Lynn <3

Veckans tråkiga:
Bokföring. Fakturering.

En god frukost bara. Yoghurt med äppelmos och nektarin och rostad levain med kronärtskockscréme (oj det låter som att jag jobbar med ek-o-no-mi och bor i villa med hemmagym när jag skriver detta), romanticatomater och smörgåskrasse.

Veckans roliga:
Modeveckan kan väl bli kul. Jag brukar bara gå på ett par grejer för att inte få social överdos. Ikväll ska jag gå på en middag ihop med Frida och så är det avslutningsfesten på Bonniers Konsthall på fredag. Min brorsa och hans fru ska ha kräftskiva också, får se om jag får ihop’et. Och på lördag ska vi fira Natalie med rivieratema!

Veckans längtan:
Hälsingland.

Veckans låt:
Ja men då kan vi väl lyssna på Thomas Andersson Wijs låt Hälsingland:

Veckans blogginlägg:
Måste ta med mig kameran så att jag kan bunkra med lite fina bilder till er. Födelsedagsönskelista, fina höstkläder, ett inspelat telefonsamtal! Vad vill ni ha mer? Kan ni spåna inläggsideer här i kommentarsfältet?

24 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar