Annons
Annons


Låt minglet börja


Den här veckan är det FW! Inte som i Flora Wiström, vilket jag gärna hade velat, utan fashion week. Det betyder att en massa olika klädmärken visar upp sina vår- och sommarkollektioner för 2018 (japp de sker alltid ett år i förväg) och så blir det en del fester och middagar på det.

Annons

Jag brukar bara gå på några grejor för jag blir så sabla socialt utmattad av att vara så minglig och piffig.

Apropå mingel. I helgen lärde jag min fyraåriga lillasyster Eloise vad det var för något, och resten av kvällen sprang hon runt mellan bröllopsgästerna och frågade om de ville mingla med henne. Och ibland kom hon och ryckte mig i armen och sa ”let’s mingle”.

Tar mitt storasysterskap på allvar som ni märker. Ungen måste ju lära sig.

Igår satte jag min stjärt på Vurmas uteservering och beställde in cava, för man kan inte bjuda Frida på annat. Jag hade lockat håret och satt på mig örhängen och allt, vilket kändes som en stor bedrift efter måndagens apati.

Här är hon min lille parvel.

Sen gick vi på en middag på Restaurang Bardot som PR-byrån Patriksson styrt ihop för Nelly.com. Det var vin! Och käk! Och jag berättade allt om mina psykiska besvär för bordskamraterna för jag är uppenbart gränslös! Och Marie Sernholdt vinner pris i piffighet!

Hade på mig detta Nelly-iga. Pjuck från Converse, brallor och body från Nelly, skjorta från L’Homme Rouge, skärp från second hand, jacka från Urban Outfitters, väska från Marimekko och örhängen från Zara.

Idag ska jag till min psyko, ta en AW med Frida och Alla våra ligg-tjejorna och sen tänker jag laga röd curry och titta på Tro, hopp och kärlek. Hörs snart <3

5 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar