ANNONSSAMARBETE MED BONNIERS BOKKLUBB

Ett inspelat telefonsamtal med ett bokproffs


Det här året testar jag ju att vara medlem i Bonniers Bokklubb. Och en förmån som finns för oss medlemmar är att vi kan ringa en personal bookshopper som kan ge oss boktips. Det kan vara baserat på en tidigare bok man tyckt om eller en genre man är sugen på. Själv frågade jag i researchsyfte.

Jag är väl inte världens bästa telefonpratare egentligen. Maja tycker exempelvis att jag är oerhört stel och besvärad när jag pratar i telefon, som om jag vill lägga på från första sekund, men på sistone har jag pratat i telefon typ JÄMT för att jag har ett oändligt ventileringsbehov. Så jag tränar 🙂

Förr tyckte jag att det var jobbigt att ringa och boka saker, typ bord på restaurang eller liknande, men det tycker jag sällan nu för tiden. Har väl KBT:at bort det på egen hand! Heja mig.

Hur som helst. Jag snackade böcker med världsmysiga personen Carina, och det samtalet har jag spelat in åt er här. Jag ställde frågan ”Vet du några böcker som handlar om syskon och syskonrelationer” och fick en massa tips på böcker som hon absolut tyckte att jag skulle läsa. Tror att ni också kommer bli intresserade!

Lyssna här nedan eller direkt på Soundcloud.

Läs mer om Bonniers Bokklubb och dess förmåner här!

Ps. Hur sjuk är inte Majas passionsfrukt som klättrar över hela väggen? Jill heter hon om ni undrar.

Annonssamarbete med Bonniers bokklubb.

4 kommentarer | Translate

Laddar