Annons
Annons


Ett sent måndagshej


Hej. Jag har haft inloggningsförbud på bloggen för teknikavdelningen håller på att trixa lite med prestandan (eller nåt). Men nu fick jag ett mail som meddelade att kusten är klar. Så tjänare! Hoppas att din måndag har varit helt okej. Eller ännu bättre – mycket bra.

Annons

Yrsa har dragit igång en skrivutmaning i facebookgruppen Skrivgäris (gå med om du identiferar dig som skrivintresserad tjej eller ickebinär!). Utmaningen går ut på att skriva 500 ord i 21 dagar. Behövde det för att komma igång med skrivandet igen. En inte alltför hård men ändå en bestämd spark i röva.

Skrev mina 500 ord innan klockan 10. Handlar mest om regn och sorg och känslan av att hålla någons ansikte i sina händer.

Annars då? Jag har suttit hemma och jobbat med lite olika saker, ätit lunch på mitt golv och sedan hängt med Maja. Varit på en föreläsning och druckit vin och ätit indiskt på Shanti Gossip. Idag firar vi åtta år som vänner på Facebook såg jag. Alltså, det var inte därför vi åt middag, även om det hade varit gulligt.

På Emmabodafestivalen 2011 med messmörstub och snordyra Hunterstövlar som jag köpt i London för alla mina besparingar. På den resan gick jag även till Starbucks och kände mig exakt så cool som jag hade hoppats.

Jo juste. Jag ska berätta en grej som gjorde mig glad idag. Jag är nominerad till årets influencer!

:””’) Så glad för detta. Det känns så sjukt ärofyllt. Om du vill, om du tycker att jag är värd det alltså, så får du megagärna lägga en röst på mig här. Det är ett klick i ett formulär, sen är det klart!

Jag har även blivit nominerad i kategorin ”årets röst”, vilket utses av en jury. Så oerhört fint.

Nu ska jag och Isak titta på The Sinner. Ha en fin måndag så hörs vi som vanligt i morgon igen.

5 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar