Annons
Annons


Svearikes mest bortskämda födelsedagsbarn


Igår fyllde jag tjugotre! Och jag var RIKTIGT odräglig kring det. Funderade exempelvis, i min svartaste stund, på att ta bort min födelsedag från facebook för att ”testa” vilka som skulle komma ihåg den. :—))))) Det gjorde jag lyckligtvis EJ.

Annons

Isak tänkte ge mig finncrisp med en gammal sketen avokado som födelsedagsfrukost, men när gav honom onda ögat så kutade han till Ica och köpte asmycket gott. Tur för annars vet jag inte hur det hade gått med vår relation.

Skoja. Förutom frukosten gav han mig en jättefin jacka (nedan) och hade bokat bord till oss på restaurang.

Är ju bara ett stort barn när det kommer till detta. Försöker lista ut varför. Kanske det klassiska: att jag själv trixar och fnular och planerar i flera veckor inför min partners födelsedag och förväntar mig prick samma tillbaka? Eller att vi i min familj alltid har slagit på ganska stort för att fira? Eller att många födelsedagar varit sorgliga av sjukdomsrelaterade skäl och att det sitter kvar i mig?

Men min gårdag var i alla fall fett fin. Efter frukost och hångel så satt jag hemma och jobbade resten av dagen. Klockan 17 placerade jag min rumpa på Paradisos uteservering och fick sällskap av dessa fantastiska personer som jag känt i 8-10 år!

Kajsa!

Här fångade Kajsa, som tog bilden, verkligen den där härliga Stockholmspulsen tycker jag.

Grattis till mig 🙂

Sofie! Maja! Jag! My!

Jag och Sofie pratade exempelvis om när vi pikade 2011. Såhär gulliga var vi då.

Sen bjöd Isak mig på middag på Surfers! Så satans gott där. Tack alla gullisar för att ni gjorde min fölsis så fin! <3 Tack också till Baaam för att ni gjorde den här videon till mig??? Can’t even!!!

Ps. Jag kommer till Göteborgs stadsbibliotek ikväll kl 19 för att prata om min bok. Jag håller på i en timme och det är gratis. Kom vetja!!

16 kommentarer | TranslateAnnonsLaddar