Annons
Annons


Veckans planer (bokmässan), bra teveserier & en stor gul färja


Lyxen att vakna 9.30 av sig själv en måndag!! Idag ska vi åka hem från Tjurpannan. Vill helst inte.

Veckans lista kombineras denna gång med bilder från min fredag med min storebror och hans familj. Älskade ungar.

Annons

Veckans läsning:

Skäl av Emma Holm och några texter av skrivande vänner som ska få respons!

Veckans teveserie:

Sista avsnittet The Sinner, Tro hopp & kärlek, Kalles sex liv och Veep!

Veckans speciella jobb:

Det enda som på fredag klockan 12:20 medverkar jag på ett seminarium på bokmässan. Vore så roligt om någon av er ville komma förbi!

Beskrivningen lyder: Hur kan vi prata om jämställdhet, mänskliga rättigheter och ömsesidig respekt mellan könen med våra elever och ungdomar? Agenda 2030 och de17 globala målen för hållbar utveckling sätter ramverket för den globala utvecklingen under de kommande 13 åren. Till skillnad från millenniemålen har de globala målen ett tydligt jämställdhetsperspektiv. Det femte målet handlar om att världen ska nå jämställdhet mellan könen till år 2030. Vi behöver alla ta ansvar. Hur kan vi prata om jämställdhet, mänskliga rättigheter och ömsesidig respekt mellan könen med våra elever och ungdomar? Det här seminariet utgår från Svenska FN-förbundets lärarhandledning till Chimamanda Ngozi Adichies bok ”Alla borde vara feminister”.

Veckans planer utanför jobbet:

Jag ska till psykologen, volontära på Berättarministeriet och bruncha. Samt packa inför min Hälsinglandsvistelse. Och!! Städa. Min lägenhet ska bli så jäkla fin och utrensad har jag bestämt.

Veckans middagar:

Ska käka på restaurang med mitt och Fridas gamla poddteam från Radioplay i morgon, på torsdag ska jag äta med Hanna och Moa och på söndag har jag domderat en middag med min familj.

Veckans väder:

16 grader! Sol!

Veckans skrivande:

Tror ni att jag kan fortsätta med 500 ord om dagen? Vore ju strålande. Men egentligen behöver jag läsa och redigera det jag redan skrivit, inte peppra på med nytt.

Veckans blogginlägg:

En jättefin intervju, om en ny taklampa, svar på era frågor, fina höstiga tröjor och lite tankar om den kommande månaden. Nåt du längtar efter att läsa om?

10 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar