Annons
Annons


Kläder jag har på mig här i skogen


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Vad jag har jag på mig när jag tillbringar en månad i huset vid älven? Det undrade några av er.

Inte det här i alla fall. Skjortan fick bara åka på idag, eftersom jag ska få finbesök av en viss långbent person.

Annons

Vad långt mitt hår har blivit förresten. När jag kommer tillbaka till Stockholm igen (om typ 2,5 veckor) tänker jag klippa av sisådär 5 centimeter.

Dessa brallor alternerar jag mellan. Kravet är förstås att de ska vara bekväma! Jeansen till vänster (reklamlänk via Apprl) från Monki är mina all time-favvosar. Har liksom två par så att jag inte ska nöta ut de för snabbt. De är stretchiga och tighta OCH väldigt sköna.

De blå manchesterbyxorna i mitten kommer från The Cords & Co och är mjuka och goa. Zipbyxorna till höger är från H&M. Har även ett par mjukistights (reklamlänk via Apprl) från Champion som jag yogar i.

På överkroppen vill jag ha sköna plagg som inte krånglar under tjocktröjan. Det blir ju rätt kallt i huset så raggsockor+varmtröja är standard.

Vaginatröjan är en collab mellan Alexandra Andersson och Bite. Den ultimata grå t-shirten (reklamlänk via Apprl) är från & Other Stories och de randiga tröjorna är från Marimekko. De håller i all oändlighet.

Tjocktröjor då. Ylletröjan till vänster är varm så uta helvete och den har jag använt varje vinter i flera år. Den har mina småsyskons mormor stickat! Den rosa tröjan är från H&M (den har dock SMÄLT :””/ vid muddarna för att jag öppnade kakelugnsluckan med tröjan lindad runt fingrarna, smart Flora Ethel Teresa Ingeborg Wiström).

Den grå ziptröjan är från Nike (liknande här (reklamlänk via Apprl) ) och den svarta polotröjan är gammal, men hittade en väldigt lik här (reklamlänk via Apprl) ). Skönt att ha några bomullströjor som inte kliar.

Utöver det använder jag denna vinterjacka (reklamlänk via Apprl) , trasiga raggsockor och gummistövlar eller PRAKTISKA kängor.

Det var dagens skogsmodeblogg!

4 kommentarer till “Kläder jag har på mig här i skogen”

  1. Klädinlägg som dessa är så nice! Särskillt när jag blivit så lat och inte orkar titta på kläder själv men ändå har höga krav. Nice att få det filtrerat och serverat från dig liksom!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar