Annons
Annons


En onsdag med Johanna och solen


Johanna kom hit igår. Klev av Härjedalingen i snålblåst och regn. Vi drack bibvin och åt kikärtsgryta och ställde tusenhundra frågor till varandra för vi har inte setts på MÅNADER.

I morse vaknade jag till den här synen.

Annons

Jag lagade frulle och Johanna sa att det var som att bo på hotell. SMICKER. Kanske försöker hon plantera en idé om att jag ska öppna ett retreat här.

Ps. Kompisars morgonansikten. Det finaste jag vet.

Sen satt vi och jobbade fram till lunch. Jag skrev mina femhundra ord och meckade runt med olika scener. Gick ganska bra.

Johanna får säga åt mig att inte sitta på knäna när jag skriver, har nämligen börjat få fetaont i dem. Men problemet är att fem minuter senare gör jag det igen, omedvetet! :-[

Lite vanlig soldyrkan bara.

Lunchdags! Johanna stekte körv och så dukade vi brickan och gick ut.

Stundvis T-shirtvärme hallå!

En bra lunchplats.

En bra kompis.

Vi gick ner till älven. De satte på forsen igår och det är så brutalt och vackert på samma gång.

När jag var liten varnade de alltid innan, ett långt tjut som fick oss att kuta ner till badplatsen och ta bort våra baddräkter och handdukar och dra upp trampolinen på land, men nu för tiden så sätter de bara på den utan förvarning. Om man tänker att man ska hoppa på stenarna över älven (vilket jag och mina småkusiner gör ofta) så kommer man ju bli meddragen ner i vattnet om forsen plötsligt sätts på. Så otäckt.

Hey baby wazzup.

Av med dunjackan för i hel-ve-te!

Mot eftermiddagen hamnade vi här igen. Jag skrev blogginlägg, svarade på mail och skrev lite mer.

Sen smygfotade Johanna mig när jag yogade. Alltså satan vilken klyscha jag är nu, men att yoga utomhus är fan GULD. Stod där och gjorde solhälsningen och ba NAMASTE.

Who am I.

Till middag lagade vi en så svinigt god vegolasagne med aubergine, sojafärs och en kunglig bechamelsås. Det fanns ingen muskotnöt i min mataffär här i byn, så jag bad Johanna att köpa med sig det från Stockholm. Hon visste inte vad det var för något och var tvungen att fråga flera i personalen om hjälp. De gick och letade i fruktdisken <3333

Vi hade en romantisk dejt framför Bachelor.

Sen en go stund framför Bonde söker fru.

Så fkn stolt över att Johanna och Klara Tuva (som tillsammans är duon Klara och Jag) signade med Warner i veckan :’) Så här kommer dagens musiktips:

Finns även på spotify här.

Hoppas att du får en fin torsdag <3

11 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar