Annons
Annons


En onsdag med Johanna och solen


Johanna kom hit igår. Klev av Härjedalingen i snålblåst och regn. Vi drack bibvin och åt kikärtsgryta och ställde tusenhundra frågor till varandra för vi har inte setts på MÅNADER.

I morse vaknade jag till den här synen.

Annons

Jag lagade frulle och Johanna sa att det var som att bo på hotell. SMICKER. Kanske försöker hon plantera en idé om att jag ska öppna ett retreat här.

Ps. Kompisars morgonansikten. Det finaste jag vet.

Sen satt vi och jobbade fram till lunch. Jag skrev mina femhundra ord och meckade runt med olika scener. Gick ganska bra.

Johanna får säga åt mig att inte sitta på knäna när jag skriver, har nämligen börjat få fetaont i dem. Men problemet är att fem minuter senare gör jag det igen, omedvetet! :-[

Lite vanlig soldyrkan bara.

Lunchdags! Johanna stekte körv och så dukade vi brickan och gick ut.

Stundvis T-shirtvärme hallå!

En bra lunchplats.

En bra kompis.

Vi gick ner till älven. De satte på forsen igår och det är så brutalt och vackert på samma gång.

När jag var liten varnade de alltid innan, ett långt tjut som fick oss att kuta ner till badplatsen och ta bort våra baddräkter och handdukar och dra upp trampolinen på land, men nu för tiden så sätter de bara på den utan förvarning. Om man tänker att man ska hoppa på stenarna över älven (vilket jag och mina småkusiner gör ofta) så kommer man ju bli meddragen ner i vattnet om forsen plötsligt sätts på. Så otäckt.

Hey baby wazzup.

Av med dunjackan för i hel-ve-te!

Mot eftermiddagen hamnade vi här igen. Jag skrev blogginlägg, svarade på mail och skrev lite mer.

Sen smygfotade Johanna mig när jag yogade. Alltså satan vilken klyscha jag är nu, men att yoga utomhus är fan GULD. Stod där och gjorde solhälsningen och ba NAMASTE.

Who am I.

Till middag lagade vi en så svinigt god vegolasagne med aubergine, sojafärs och en kunglig bechamelsås. Det fanns ingen muskotnöt i min mataffär här i byn, så jag bad Johanna att köpa med sig det från Stockholm. Hon visste inte vad det var för något och var tvungen att fråga flera i personalen om hjälp. De gick och letade i fruktdisken <3333

Vi hade en romantisk dejt framför Bachelor.

Sen en go stund framför Bonde söker fru.

Så fkn stolt över att Johanna och Klara Tuva (som tillsammans är duon Klara och Jag) signade med Warner i veckan :’) Så här kommer dagens musiktips:

Finns även på spotify här.

Hoppas att du får en fin torsdag <3

11 kommentarer till “En onsdag med Johanna och solen”

 1. TIPS!! Jag brukar också sitta med benen uppdragna lite hur som helst – vilket jag upptäckt, precis som du, inte är så nice för knäna. MEN JAG HAR ETT KNEP! Ta på dig skor, gärna typ kängor som är lite bökiga, så är det nästan omöjligt att omedvetet dra upp benen!! Tills man blivit av med ovanan liksom. <3

 2. Gud, känner samma när jag yogar.. hehee, namaste! Fråga, vet att du köpte ett sånt ångstrykjärn till isak förut och jag har själv en pojkvän som gillar släta kläder men vi bor på 27 kvm så strykbräda är liksom inget vi drar fram var och varannan dag. såå, hur är den du köpte? är den lika praktisk som man tror och allt sånt?

 3. Hej Floran, sitter hemma i sängen med kristallsjuka (hur konstig är kroppen?!) och har sträckuppdaterat mig på din blogg ett par veckor bakåt typ, eftersom jag bara kan göra sånt som man gör med huvudet. helt. still. Så fint att få hänga med till Hälsingland och yoga på trappen 🙂 <3

 4. Hej Flora! Behöver hjälp!! tycker att du och dina vänner brukar ha så roliga festteman osv så tänker att du kan vara rätt person att fråga: VAD kan man klä ut sig till på Halloween?? Gärna något lite udda och behöver absolut inte vara läskigt! Kanske någon karaktär från en film? Ahhh så svårt pls help!!

  Ps älskar bloggen<3

 5. Fina Flora och ni andra! Frågar här för ni är alltid så kloka!

  Det handlar om Tinder, eller en person jag hittade där som jag nu inte kan släppa. Vi träffades en gång och jag tror faktiskt att vi båda var ganska förvånade över hur fint det var. För några dagar sedan sågs vi igen och det var fint men inte på samma sätt. Vi har inte hörts sedan dess och nu vet jag inte hur jag ska bete mig. Det är nog jag som tagit de mesta initiativen men samtidigt har han alltid verkat pepp på att ses. Vet dock inte om jag orkar driva detta mer. Det känns som jag lämnar ut mig själv mer och mer för varje gång jag hör av mig och det är så läskigt. Att det är från Tinder detta kommer från känns också som det påverkar. Att det ska vara lätt och kravlöst. Men nu vill jag inte bara ligga. Just nu vill jag bara lära känna denna människa som verkar så smart och rolig, och på något sätt ha honom i mitt liv. Hur gör en? Hur ska jag våga fortsätt höra av mig? Eller är han kanske inte intresserad? Kanske ska jag bara släppa, men kan inte riktat glömma den känslan jag fick första gången vi sågs.
  Vill så gärna ha era råd!

  Tack och ha det guld!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar