Annons
Annons


En sån helg


Jag brukar maxa helger i Stockholm. Gå på fest, vara bakis, klämma på mig jeans i svettiga provrum, äta middag någonstans, träffa en, två, tre kompisar. Det är ju askul, men det är också en lyx att få några helger med Isak då vi knappt gör någonting alls. Vi får tid att laga mat, promenera och prata klart. Ibland inte prata alls. Kanske sitta med varsin dator och scrolla runt på Ebay. Lyssna på musik och sova middag.

Annons

Tre nya braiga låtar:
Anwai – Money Rain
Janice – Queen
First Aid Kit – It’s a Shame

Har haft på mig min nya pyjamas från Nufferton typ konstant den här helgen. Kär i den.

Annars så har jag läst i timmar.

Just nu är det Astragal av Albertine Sarrazin som ligger på mitt nattduksbord. Eller på fönsterbrädan om vi ska vara sådana. Det är den första boken jag läser på engelska på länge, vilket var ganska ovant till en början, och tungtvistande när jag högläser, vilket jag gör för honom då och då.

Men mer om boken när den är slutt! Vi har nämligen som regel i bokklubben att vi inte får uttala oss om månadens bok innan vi ses, för att inte påverka varandra i läsningen. B-)

Vi har lagat korvstroganoff också. Heter det korv: stroganoff eller korvstroganoff? Äh. Recept finns hos Tuvessonskan (men med sojakörv i stället för halloumi)! Fök vad gott.

Isak lärde mig spela schack. Han tävlade i det när han gick i fyran (schackfyran <333). ”Det gick skitdåligt tyvärr, en stor sorg”, säger han nu i efterhand.

Jag förlorade kan jag meddela, kanske för att jag blev distraherad av hur dumma hästarna såg ut. Vi säger så. Tänker ta en revansch snart.

Nu ligger vi här och tittar på Ensam mamma söker. Klämmer alla dejtingprogram (förutom PH, det känns som att det kräver mer dedikation pga alla hundra avsnitt) den här hösten. Tro, hopp & kärlek, Bonde söker fru, Bachelor och nu denna. Älskar skiten.

Om två timmar ska jag vinka av honom vid bussen </3, men om en vecka är jag tillbaka i Stockholm igen.

9 kommentarer till “En sån helg”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar