Annons
Annons


Bilder från England + veckans *drumroll* lista!


Hittade en bunt opublicerade bilder från september, när jag var i England för att gå på min kusin Kates bröllop. Så jag tänkte att jag publicerar dem ihop med veckans lista. Japp, så gör vi!

Veckans skrivande:

Annons

Jag tycker att det var så skönt med en skrivutmaning förra veckan (500 ord om dagen i 7 dagar). Jag klarade den. Vissa dagar kom mina ord på en halvtimme, andra dagar tog det flera timmar. Men det gick. Och den här veckan ska jag försöka hålla i skrivandet, men jag måste framförallt läsa igenom och få överblick.

Jag har även en krönika att skriva. Så det tänkte jag pyssla med. Utöver blogginlägg dårå.

Veckans läsning: 

Ska fortsätta med Astragal av Albertine Sarrazine. Och! Jag ska utmana mig själv att läsa 40 sidor om dagen (lol vem gillar utmaningar jo JAG gillar utmaningar), så efter den tänkte jag börja med Spådomen av Agneta Pleijel.

Vi bodde i Wells-next-the-sea och åt pubgrub. Det var något slags piratevenemang den här dagen. Mina småsyskon kunde inte sluta glo. Inte jag heller tbh.

Veckans längtan:

Mina småsyskon. Min lägenhet. Min SÄNG! Mina vänner. Min pv.

Veckans matpepp:

”Fiskpinnar” (köpte vegansk schnitzel), potatis, ärtor, remouladsås och massa citron alltså YES, ska laga detta ikväll.

MIN FAMILJ. Fruktansvärt gulliga är dom.

Veckans oro:

Hur kommer det kännas att komma hem?

Veckans teve:

Bonde söker fru, Bachelor och Ensam mamma söker. 🙂

Sen gjorde vi oss fina till bröllopet. Det fick bli samma klänning som jag hade på pappas och Jo’s bröllop. Från H&M. Var dock den enda i kyrkan som hade bara axlar :-))))) kan inte sånt :-))))) Eftersom Kate är skotte och vi har familj i Skottland så bar min pappa kilt :’)

Veckans gäst:

Maja kommer hit! Tror jag! Hon har inte bokat än men hoppas hoppas hoppas.

Veckans ljudbok:

Det var vi av Golnaz Hashemzadeh Bonde.

Veckans youtube:

30 days of yoga with adriene mmmyes.

Och så var de gifta!!! Så jävla fina. Kärlek hörni.

Veckans blogginlägg:

Saker jag ser fram emot i november-december (vi måste ju peppa lite!), ett nytt kompisdejtsinlägg, goda grejer jag har ätit och fina plagg jag önskar att jag ägde (hehe har haft på mig samma brallor i 3 veckor nu). Kanske mina drömresemål? NÅT MER?

8 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar