Annons
Annons


Om jag sökte till Bonde söker fru – Maja edition


Jag konsumerar ju befängda mängder dejtingprogram just nu. Idag funderade jag och Maja på hur våra ansökningsbrev skulle se ut, om vi hade fått för oss att söka.

Maja antog uppdraget att skriva en annons från mig till valfri dejt på teve. Hon valde Erik i Bonde söker fru – Kärlek åt alla. Så oklart att han inte fick vara med i originalprogrammet??

Annons

Sjukt att han bor i Edsbyn. Ligger bara 45 minuter härifrån :—-) *står och blinkar med min pannlampa utanför hans hus*

Foto: @erikohlsson

Hej Erik!

Skriver detta från ett regnigt Hälsingland, hur klyschigt det än låter. Precis som du längtar jag också. Längar efter värme. Efter någon att bli kramad av, få krama om.

Jag heter Flora, mitt namn betyder blomma. Vet inte riktigt hur det hänger ihop med min personlighet, kanske har jag många blad runt mina pistiller, alla med olika färger. Innerst inne väntar jag på min pollinerare. Är det du? 

Jag arbetar som författare. Det bästa med mitt frilansande liv är att kunna röra sig mellan platser, städer eller kanske länder, men ser mig ändå i framtiden sittandes vid ett skrovligt träbord i ett lantligt kök med en naggad kaffekopp i handen och skriva på nästa bok. Är det med dig sittandes bredvid?

Jag älskar att klia ryggar, laga en härlig gryta och att sitta uppe till midnatt med mina närmsta vänner. 

Tyvärr äter jag inte djur sen rätt länge tillbaka, men lite olikheter är bra för själen, som man kan säga.

Jag är även uppväxt utanför staden och har alltid känt mig dragen till lugnare tempo, lugnare dagar. Vill dra mina fingrar genom dina lockar framför Bonde Söker Fru (nästa säsong :))) ) i en sammetssoffa och ge dig allt du behöver. Vill du låta mig göra det? 

Tills dess, ta hand om djuren och känn efter. Är jag den för dig?

Tack och hej, veganpastej / Flora

Maja valde den här bilden till min ansökan. ”En helylle bild.”

🙂

9 kommentarer till “Om jag sökte till Bonde söker fru – Maja edition”

  1. Läser detta blogginlägg under en tråkig föreläsning och kämpar hårt för att inte
    skratta rakt ut! Underbart!!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar