Annons
Annons


Lördag med finlunch, lösgodis och inflyttningsöl


I lördags, efter frukost, efter sovmorgon, efter ett avsnitt Stranger Things och premiär för de nya raggsockorna som Isaks farmor har stickat till oss, gick vi ut.

Planen var att gå till Gamla enskede bageri, men när vi såg att det var stängt så gick vi hit i stället, till Matateljén.

Annons

Så då blev det finlunch i stället. Med vin.

Tittar på de här bilderna och ser en glad person. Och så är det. Känner framtidshopp, känner styrka, känner mig stark och i kontakt med mig själv. På fredagskvällen hade jag panikångest men på lördagen: Glad.

Så fint på Matateljén. Och GOTT. Gillar att kunna se rakt in i köket, hur kocken rör runt i grytor med gravidmagen mellan sig och spisen. Att kunna säga tack för maten innan man går.

På hemvägen köpte vi godis på 7-Eleven i Hammarbyhöjden. Sedan kokade vi kaffe och tittade på mer ST. Det hade hunnit bli mörkt, för så är det nu. Mörkt redan efter lunch.

På kvällen åkte vi hem till Moa och Amadeus som fått en hyresrätt i Hornstull genom bostadskön. Ibland händer det hörni. Vi testade våra breakdancekunskaper på det hala golvet och provsmakade saffransöl som Isa köpt efter rekommendationer i Ölgäris på Facebook. ”Det är Ölgäris motsvarighet till Lidl-fikusen som hypades i Växtgäris” förklarade hon.

Sedan gick vi till East där tjejer flockades runt förra årets Bachelor (Sebastian, han jobbade i kafeterian på min gymnasieskola FYI). På Spybar dansade vi lite bland vampyrer och clowner, men när en snubbe tafsade på mig kändes som att det var dags att gå hem. Fifan.

Jo. Men utöver det var det en ypperlig lördag. Ser fram emot fler.

10 kommentarer till “Lördag med finlunch, lösgodis och inflyttningsöl”

  1. ÄLSKAR uppdateringarna om Bachelor, som stolt följare är det fett roligt att höra att han jobbade i din kafeteria. höjer tittarupplevelsen

  2. 1. Lusse Lelle från Brekeriet!

    2. Ja alltså han jobbade i skolköket och serverade maten till oss på VRG Jarlaplan när jag gick på gymnasiet. Detta var dock inget som tittaren i Bachelor fick veta, det tycker jag var synd. Vill minnas att han flirtade mycket med somliga av mina polare. :-))))

  3. Hej en kommentar såhär flera dagar i efterhand men alltså 1 maj (?)-affischen på första bilden, vaart är den ifrån??

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)




Annons



Laddar