Annons
Annons


Fem veckor kvar till julafton dårå


Saras bilder från förra veckan när vi var på Edsviks konsthall och jag fick krama Stina Wollter <3

💄Veckans författarbesök:
På torsdag kommer jag till Solna Bibliotek kl 18 och pratar om Stanna. Kära Stockholmare, kom och häng med mig där och då! Det är så jäkla roligt att träffa er.

Annons

Just det! Ska kanske besöka en skola på fredag också. Men det är inte spikat än.

✏️ Veckans skrivande:
Den här veckan ska jag skriva på mitt manus 4 av veckans 5 vardagsförmiddagar. Håpas de gåj bja.

📖 Veckans läsning:
Ehehe har fortfarande bara läst 27 sidor av Så här upphör världen av Philip Teir. Och har bokklubb om prick en vecka. Får läsa 36 sidor om dagen tills dess, amen det kirrar jag!

🍴 Veckans restaurang:
Ska ut och äta med Moa och Hanna på onsdag och käka på Växthuset med mamma på lördag <3333. Och äta finbrunch på söndag! GU va nice.

🎉 Veckans festliga:
Ska på ävänt på onsdag och är sugen på utgång på fredag eller lördag. Vill dansa! Ja!

🛀 Veckans återhämtning:
Spa night med Isak. Badkar, ansiktsmasker, massage, singing bowl-ljud, hela köret. En annan grej jag ser fram emot är söndagsmys med grannarna.

✔️ Veckans att göra:
Jag ska sortera ut ytterligare hörnor av min lägenhet (förra veckan gjorde jag badrummet och kylskåpet, den här veckan tänkte jag ta skafferiet och köksskåpen), ringa rörmokaren och sälja min lampa.

📌 Veckans planer:
Berättarministeriet, psykologen, skrivandet, kompisarna.

📺 Veckans teveserie:
Parks & Recreation ja ja yes yes!

📢 Veckans ljudbok:
M Train av Patti Smith.

📍Veckans blogginlägg:
Jag har inte hunnit planera så jättemycket, men jag tänker mig: frågor & svar, tips för hemmaspa (MMYES it’s gonna be amazing), fina vinterjackor, film- och serietips, hur jag fixar min gardinlugg och 1 foto i timmen. Vill SÅ gärna ha konkreta förslag på blogginlägg. Vaaaad längtar du efter att läsa om? Om du har specifika frågor du vill att jag svarar på så kan du ju passa på här också!

Love u bye <3

31 kommentarer till “Fem veckor kvar till julafton dårå”

 1. God morgon!! Jag skulle vilja läsa om lite vinteraktiviteter man kan göra nu när det är så frikkin deppigt och mörkt ute!! Allt från roliga saker att göra på stan till roliga aktiviteter med kompisar som kan genomföras hemma!

  Ha en fantastic vecka och ska försöka ta mig till Solna på torsdag :-))

  Puss!

 2. No pressure på att du måste vara glad obs, men blir så glad för din skull när du verkar må bra. Ja ja yes yes! Hoppas du får en superhärlig vecka, kram!

 3. Tjohej!
  Går i 9:an och gymnasievalet närmar sig i alldeles för hög hastighet. Har du några tips, reflektioner eller allmänt stöttande ord för den som har svårt att veta vad man ska välja?
  Skulle uppskatta ett blogginlägg i det temat.

  Kraam

 4. +1 på allt om luggen! jag klippte gardinlugg i våras men fick liksom aldrig till den snyggt? någon gång ibland råkade den bara vara snygg när jag vaknade, men alla andra dagar såg det bara fel ut. så gärna tips på hur du gör!

 5. jag vill veta alla dina tips för att klara av mörka, kalla vinterdagar. vad får dig att liksom.. orka? tänker att det är perf att fylla dagarna med småsaker en älskar när det är mörkt och kallt, men vad petar du in i dina dagar för att göra dem lite lättare? jag kletar på en ansiktsmask och tar ett bad, eller tänder ljus när vi äter middag.

 6. kan du inte skriva om hur du tänker om stil och sånt? Menar så som Amanda pratade i fredagspodden, att hon ville inreda sitt nya hus utifrån vilken person hon ville vara i varje rum (kitchen – american mom, skrattade högt <3 ). typ när jag går ut: då vill jag ha denna feeling, när jag går på möte tänker jag att jag är en som person som har skjorta pga bossy what ever. hehe kanske luddigt.

 7. Som någon annan skrev hade det varit kul att läsa om bytet från skogen tillbaka till stan – var det någon stor omställning eller var det bara ”jaha, nu är jag hemma igen”.

  Tycker verkligen om din blogg och har följt i tusen år och skulle följa en i tusen till (<3), men tycker det blivit lite mycket, vet inte vad jag ska kalla det riktigt? "tokigt" (?) språk på sista tiden, tex i detta inlägg " Håpas de gåj bja""Vaaaad" "ävänt", får liksom en lite dålig smak i munnen av det? Men kanske bara är jag! OBS fattar om du vill ha språket på bloggen mer avslappnat när du ägnar så mycket tid att skriva bokmanus där man inte har lika mycket utrymme att stava saker som man vill.

 8. Mat-inlägg, typ veckans middagar (så man får lite inspo!!), julrelaterade inlägg, novemberpepp, planer/mål inför 2018, inlägg om dina favoritbloggar….

 9. Hej Flora! Är du fortfarande vegan? Hur noggrann är du? Läser ibland om saker du äter på fik osv och undrar vart du lyckas hitta allt vegansk, men tänker att du kanske ”fuskar” lite ibland? Dömmer absolut inte isåfall, jag är vegan till 97% men åt senast igår en hel chokladkaka. Bara intressant att höra hur du resonerar kring det hela, kram!!

  Ps när kommer Flora&Frida tillbaka????

 10. – Oväntade aktiviteter/saker/annat du gillar
  – Hur ditt kompisträffande går till. Spontant/planerat? Hur planerar du så mycket?
  – Din kalender
  – Förutspå lite om ditt liv (måste inte vara något viktigt) när du är 30, 40, 50 ,60 70, 80 år
  – Vad du gör när du är själv (förutom typ internet och läsa)
  – Dina tankar på samboskap/bo själv
  – Bilder på dig som barn
  – Hur du och Isak träffades (kanske redan finns?)
  – Ovanor du har
  – En ultimat dag (hittepå då)
  – Hur det kändes att flytta hemifrån och hur relationen till din familj förändrades av det
  – Ragganekdoter

  Okej där har du lite brainstorm!

 11. Dina film/tv-tips är golden!!! Mer gärna! Och gärna mer tips om kläder och *shopping* pga så bra smak jag vill alltid köpa allt du tipsar om!

 12. Mera mat please! <3 Inte recept mera typ… ja bilder på vad du äter hahaha. älskar sånt. Brukar googla typ bloggares frukostar och vad de handlar i matbutiken otippat ofta ändå?

 13. Vill jättegärna läsa inlägg skrivna på dialogform! Alltså ett inlägg där du skriver ner när du pratar med nån av dina vänner o återberättar eller berättar något Du skriver sånt så himla himla fint! Kramar

 14. jag vill ha ett blogginlägg med julklappstips till PV!!!!!!! ska fira med min snubbz och hans familj detta år och är heeelt lost vad ger man?!? firar normalt inte så mkt jul med min egen familj nämligen och hela grejen med att öppna presenter och förväntningar ger mig ångest :'((

 15. okej blogginlägg
  – Y O G A
  – Något mer tips på hur man kan inreda en liten lägenhet (mvh har rumskompis i en etta)
  – Allt om din lugg
  – Bästa kompis och pojkvänsvänliga dejterna!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar