Annons
Annons


På sistone


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Jo min kille har ju klippt sig. Alltså, ni kanske inte bryr er, men han har varit långhårig i flera år och nu ser han plötsligt ut som en annan person. För mig är det ändå en stor grej! Häromdagen var han helt förtvivlad och ba ”Flora, jag ser ut som en mäklare”. Men jag tycker att han är så FIN. Tycker om att jag kan klappa honom i nacken. Och pussa honom bakom öronen.

Annons

Tänker på oss och hur annorlunda allt var för ett år sedan. Att vi knappt kände varandra då. Det tog oss nästan 9 månader för oss att bli osams för första gången. Nu har vi sett varandra gråta i panik, bli förbannade, tappa kontrollen och återfå den. Älskar honom. Har aldrig skrivit det på bloggen förut men känner att jag vill göra det nu. Jag älskar honom.

Jag har haft besök av Alexandra. Vi har hängt fyra gånger men det känns som fyrtio. Varför är det så med vissa? Att man är bekväm i varandras närhet omedelbart?

Jag har vaknat upp och sett ut som en karaktär ur Stranger Things. Med åttiotalsfrippa. Det är nackdelen med luggen: känner mig oerhört osnygg när den är inte är stylad. I morgon bitti kommer jag förresten publicera ett inlägg om hur jag får den att ligga som den ska!

Förra torsdagen var jag på konsert i Katarina Kyrka. Magnus Carlsson/Weeping Willows hade vunnit pris som årets hållbara artist (utnämnt av Oatly) och firade genom en konsert med minsta möjliga klimatpåverkan. Det enda ljuset i kyrkan var små lampor för att musikerna skulle kunna se sina instrument, men annars var det helt mörkt. Från första tonen till den allra sista så grät jag. Satt där intill Isak och skakade. Tårarna rann in under kragen, jag fick torka snor på min tröja.

Kan vara så att jag lyssnar på The Burden på repeat nu.

Snön kom och försvann lika fort. Igår promenerade jag genom slasket med tunga kassar i händerna, en lapp som skavde i nacken, en för varm jacka, folk överallt, trafik som ljöd, det var mörkt också, och ändå kände jag: Det här bekommer mig inte. Jag blir inte ens irriterad. Jag mår bra. Jag har ett rikt liv fyllt av kärlek. Mm. Så tänkte jag.

Har invigt mina nya skor från Flattered. Jelena Svart Vegan Croco.

Och fått julfeeling när jag promenerade runt på Östermalm.

Här är Alicia! Hon är min kontakt på Baaam när det kommer till samarbeten. Alla roliga collabs jag har gjort på blogg och instagram går via henne. Vi var på ett möte idag som förhoppningvis kan leda till riktigt gött content till er. Stay tuned ; —- )

På Rönells antikvariat säljer de dessa mkt braiga prints.

Nu ska jag göra mig i ordning för kvällens författarbesök på Solna bibliotek. Puss <3

12 kommentarer till “På sistone”

  1. mäns nackar, holy moly <3 Och din nya frisyr har fått mig att vilja skaffa lugg! Tänker mig en vacker Birgitte Bardot lugg då jag har mittbena. Lugg alltså, så snyggt!

  2. Jag älskar hur du skriver Flora, du känns så genuin och på riktigt och.. vanlig. På ett alldeles positivt sätt vanlig. Älskar t.ex. hur du skriver om Isak här, och om luggen, och när du skriver om ångest eller bara vanligt vardagsgrubbel. Men även när du skriver om lyxiga, skimrande galaevent eller så, så känns det också vanligt och inte alls ”skitnödigt”. Jag förstår att du kanske kämpar mycket för att få till det så bra och att din prestationsångest kanske kickar in kring dessa saker men ja, då vill jag väl iallafall bara säga att du gör det så himla bra. Att du räcker till. Även när du är i Hälsingland och inte alls har någonting fancy och glittrande att berätta om egentligen. Din blogg är fanimej min favorit av alla bloggar, och då hittade jag till din blogg bara för kanske ett år sedan, men har läst bloggar i tio års tid. KRAM och TACK.

    1. Håller med 100%. Så skönt att det finns en plats i bloggvärlden som känns så genuin och ”vanlig”, just som Ericafikas sade. Tack, Flora! Blir alltid så lugn av att komma in här. Hoppas du får en riktigt skön helg!

  3. måste ta och instämma med föregående läsare: du skriver verkligen så det känns, känns på riktigt. det är så jäkla härligt. och bloggen har verkligen nytt en ny nivå på sistone, som cornelia skrev. heja dig!

  4. Måste instämma!! Din blogg är min favorit, ordet äkta utan att vara konstlat kommer till mig. Kom & tänka på att Isak ser ut som Mikael Hutchene i sin korta frisyr,., very cool mao ,,älskade INXS ! Ha en mega helg !

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar