Annons
Annons


På sistone


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Jo min kille har ju klippt sig. Alltså, ni kanske inte bryr er, men han har varit långhårig i flera år och nu ser han plötsligt ut som en annan person. För mig är det ändå en stor grej! Häromdagen var han helt förtvivlad och ba ”Flora, jag ser ut som en mäklare”. Men jag tycker att han är så FIN. Tycker om att jag kan klappa honom i nacken. Och pussa honom bakom öronen.

Annons

Tänker på oss och hur annorlunda allt var för ett år sedan. Att vi knappt kände varandra då. Det tog oss nästan 9 månader för oss att bli osams för första gången. Nu har vi sett varandra gråta i panik, bli förbannade, tappa kontrollen och återfå den. Älskar honom. Har aldrig skrivit det på bloggen förut men känner att jag vill göra det nu. Jag älskar honom.

Jag har haft besök av Alexandra. Vi har hängt fyra gånger men det känns som fyrtio. Varför är det så med vissa? Att man är bekväm i varandras närhet omedelbart?

Jag har vaknat upp och sett ut som en karaktär ur Stranger Things. Med åttiotalsfrippa. Det är nackdelen med luggen: känner mig oerhört osnygg när den är inte är stylad. I morgon bitti kommer jag förresten publicera ett inlägg om hur jag får den att ligga som den ska!

Förra torsdagen var jag på konsert i Katarina Kyrka. Magnus Carlsson/Weeping Willows hade vunnit pris som årets hållbara artist (utnämnt av Oatly) och firade genom en konsert med minsta möjliga klimatpåverkan. Det enda ljuset i kyrkan var små lampor för att musikerna skulle kunna se sina instrument, men annars var det helt mörkt. Från första tonen till den allra sista så grät jag. Satt där intill Isak och skakade. Tårarna rann in under kragen, jag fick torka snor på min tröja.

Kan vara så att jag lyssnar på The Burden på repeat nu.

Snön kom och försvann lika fort. Igår promenerade jag genom slasket med tunga kassar i händerna, en lapp som skavde i nacken, en för varm jacka, folk överallt, trafik som ljöd, det var mörkt också, och ändå kände jag: Det här bekommer mig inte. Jag blir inte ens irriterad. Jag mår bra. Jag har ett rikt liv fyllt av kärlek. Mm. Så tänkte jag.

Har invigt mina nya skor från Flattered. Jelena Svart Vegan Croco.

Och fått julfeeling när jag promenerade runt på Östermalm.

Här är Alicia! Hon är min kontakt på Baaam när det kommer till samarbeten. Alla roliga collabs jag har gjort på blogg och instagram går via henne. Vi var på ett möte idag som förhoppningvis kan leda till riktigt gött content till er. Stay tuned ; —- )

På Rönells antikvariat säljer de dessa mkt braiga prints.

Nu ska jag göra mig i ordning för kvällens författarbesök på Solna bibliotek. Puss <3

12 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar