Annons
Annons


Vill du praktisera hos mig?


Jag älskar den här platsen. Dialogen med er. Att varje vecka skapa nytt innehåll utifrån era önskemål och mina egna idéer. Men jag vill att något nytt ska hända!

Nu söker jag en praktikant som kan hjälpa mig att utveckla mina sociala plattformar, samtidigt som jag kan lära denne allt jag kan. Vill du praktisera på Flora Wiström AB? Detta rör inte det ben av företaget som har med det skönlitterära skrivandet att göra, utan gäller mitt jobb som influencer.

Annons

Jag kommer inte kunna ta emot praktikanter veckovis, utan praktiken sker initialt 4-8 h i veckan.

Jag ser gärna att du som söker:
– Har goda fotokunskaper, kanske är du även duktig på Photoshop/Lightroom
– Konsumerar sociala medier
– Är kreativ och kan komma på roliga koncept och inlägg
– Har bra struktur och kan hjälpa mig med strategi och administration
– Gillar att skriva
– Kan filma & klippa film
– Är tillgänglig på plats (i centrala Stockholm) 4-8 h i veckan (om ett annat tidsupplägg funkar bättre för dig så kommer vi gemensamt fram till något).
– Kan börja så snart som möjligt

Om du har pluggat media- och kommunikationsvetenskap/reklam/kommunikation/digital marknadsföring/skrivande/fotografi eller liknande så är det en bonus.

Uppdatering 5 december:

När jag gjorde inlägget igår (4 december) så skrev jag att praktiken är obetald. Efter konstruktiva diskussioner (tack alla!) väljer jag att erbjuda praktikanten en ersättning i linje med journalistförbundets rekommendationer för praktiklön.

Den som söker praktikplatsen måste kunna fakturera mig (detta går att göra utan att ha ett eget företag, exempelvis genom frilansfinans).

Som praktikant kommer du få inblick i mitt arbete och god handledning. Imma teach you everything I know om:

– Strategier kring sociala medier
– Mina tankar kring storytelling och hur jag tar fram content
– Foto- och redigeringstips
– Hur jag jobbar med samarbeten
– Varumärkesbyggande
– Bollplank och pepp kring eget företagande

Maila mig på [email protected] innan den 12/12. Skriv ”praktikant” i ämnesraden. Skicka gärna med referenser i form av instagramkonto eller blogg, någon text du skrivit, bilder du tagit eller filmer du gjort.

Så pepp på detta! <3

59 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar