Annons
Annons


En lördag på Gotland med spionage och Wahlgrens värld


Hej och god morgon, fast i söndags. Jag vaknade upp här, intill My, i ett rum som badade i solsken.

Johanna var njutig. Så fint att jag har en exakt likadan bild på henne från i oktober när hon hälsade på mig i Hälsingland.

Annons

Vi käkade frukost med Johannas pappa, sedan hade vi en timmes fri lek innan UTFLYKT. Den timmen tillbringades i soffan som sig bör. Hade på riktigt ont i ryggen efter den här helgen för att vi legat i soffan så mycket. Härligt ändå.

Alice har en hund som heter Bonnie som är den gulligaste hunden jag har träffat! Är märkligt nog oftast ointresserad av hundar, trots att jag själv har haft både hund och katt och minst tio andra olika djur när jag växte upp, men Bonnie är så MYSIG å ROLIG å FIN.

<3333

Sedan stuvade vi in oss i bilen och åkte till Närsholmen. Här är mitt gäng: Johannas pappa Martin (som har sålt sin lägga i Stockholm och köpt hus i Lau på Gotland – mkt bra beslut), Johanna, Alice, My och Bonnie.

JÄKLAR vad fint det var där.

Vi kände njutet som ni ser.

Och tog några bilder till fotoalbumen. Kolla barn vad ung och ärtig mamma var!!

Martin sa att han brukar åka dit för att springa. En helt okej springplats om du frågar mig.

Så roligt att tänka på hur vi lärde känna varandra. Jag och My blev kompisar på högstadiet genom min kusin Paulina och för att vi dansade och spelade teater på Värmdö scenskola ihop. My och Johanna har varit bästisar sedan sexan och blev gemensamt superfascinerade av Alice som drev bloggen enkelv. Deras vägar korsades (mer om det nedan hähä) och idag bor Alice och Johanna ihop!

Många stunder den här helgen har ägnats åt helt bisarra anekdoter från vår tonårstid. Typ när My och Johanna åkte och SPIONERADE på Alice utanför hennes barndomshem när de var tonåringar (obs de kände inte varandra då utan följde alltså hennes blogg slaviskt), samt ”passade på” att ta ett träningspass på Friskis & Svettis i samma stadsdel genom att hävda för personalen att de gjorde ett skolprojekt.

Som Alice konstaterade när vi snackade ”det är helt sjukt att dessa två är några av mina bästisar idag”.

Rekommenderar alla att spionera på folk för att få vänner : – ))))

BONNIE <3

Huset hälsade oss välkomna tillbaka.

Vi gick in i ladan som är en ul-ti-mat festlokal.

Johanna spelade piano, fram med filmkameran, detta kan bli en ny musikvideo till Klara & Jag!

Sen stekte vi korv, för det gör man på landet.

Och så tillbringade vi resten av eftermiddagen framför Wahlgrens värld. Skulle kunna ligga under täcken med mina polare och en varm hund i knät alltid alltid.

Till middag så lagade jag och My saffransgryta till oss (recept här).

Och så lekte vi kändisleken! Den roligaste leken jag vet. Måste skriva ut reglerna åt er någon dag.

Och det var alles för den Gotlandslördagen. Fler sådana i framtiden hoppas jag. Den där ladan måste ju värmas upp av dans tänker jag!

16 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar