Annons
Annons


Vilken selfie ska jag instagramma?


Jag tycker att det är intressant att tänka på vilka selfies jag själv gillar vs. vilka andra gillar. Det finns ju inget ansikte jag skärskådar med sådan mikroskopisk detalj som mitt eget. Jag kanske stör mig på en skugga i ansiktet medan någon annan ser kaxighet, styrka, glädje.

Annons

När jag fastnar i ett val mellan bilder (kan vara vilket motiv som helst) brukar jag tänka ”ingen annan vet hur den andra bilden ser ut, så därför kan de inte sakna den eller jämföra med den”. Då brukar det bli lättare.

Hur som helst. Jag har köpt en ny telefon och är helt fascinerad av kamerans porträttfunktion. Firar med selfies i min nya jacka från Weekday! Det blev dock så himla många bilder. Vet inte alls vilken jag ska välja att instagramma nu. Kan du hjälpa mig?  Rösta i kommentarsfältet! Vilken rimlig torsdagsaktivitet va!

1. Här har vi den första bilden. Med den klassiska handen på huvudet-posen???

2. Ni ser säkert inte ens skillnad på dessa två men ni vet hur det är när man tar selfies på sig själv – man blir knäpp! I alla fall jag.

3. Uttråkad men cute :–)

4. Uttråkad men cute vol.2

5. Hundblicken varsågoda!

Rösta eller gör något vettigare av din tid, du väljer!

36 kommentarer till “Vilken selfie ska jag instagramma?”

  1. Jag tycker ju helt klart att bild nr 2 är ägigast!!!
    MEN, är också helt blown away över hur skarpa mobilbilderna är! Vad sjutton är det för telefon du har????
    Kram /Karoline

  2. Hej! Min pojkvän kommer upp till Stockholm på nyårsafton och vi funderar över vilken restaurang vi ska gå till som serverar vegansk middag och är dejtvänlig? Har du några tips? Puss!

  3. Jag tycker nummer 1 eller 3! Men vilken telefon är det??? Måste ha en telefon med bra selfiekamera för hålla på att störa ihjäl mig på galaxy s7 för att den har så dåååålig

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar