Annons
Annons


10 bilder från veckan


I tisdags åkte jag hem till Amanda där det här skrivgänget höll hus. Var bara där i en timme eller så, men ändå. Värt.

På kvällen bjöd jag upp Maja på te och pepparkakor. Obs jag menade te när jag sa te ;-)))  Alltså hörni kan vi bara stanna upp och lyssna på Janice i P3 Session! Maja spelar keys om ni har missat det!

Annons

Annars då? Jag har varit gulli i kepa och reppat Jourhavande kompis, en stödchatt för alla under 25.

Och så har jag ylat mot himlen.

Samt ätit en mycket random frukost: mjölk med müsli & havtornssylt, rågbröd med hummus & körsbärstomater, lussebulle och kaffe. Munnen bara: vad händer.

Kvällen innan hade jag av ren slump satt mig i samma tunnelbanevagn som Myran. Hon hade bakat lussebullar med sin mamma och frågade ”vill du ha en?” och jag sa ”ja, jag kan äta den till frukost!” och så stoppade jag en bulle i väskan. I efterhand känns den handlingen ungefär som att be om ett tuggummi  eller en cigarett för att spara den till senare. Hur som helst: Jäla god lussebulle! Rostade den i brödrosten (japp) lite för länge dock.

Mobilskalet (som jag älskar, om man nu kan älska mobilskal) är från Holdit förresten.

I onsdags lunchade jag med Miia på Pascal. Var så upptagen att prata text + Lissabonlife (hon bor där) att jag glömde fota henne! Däremot hamnade min sallad på bild. Det ser ut som att min mamma har tagit den här bilden. Ps. Portabellosvamp och rödbetshummus = gott. Ds.

En till förälder fotar mat-bild! Här var jag och Isak och åt middag på Elefantpojken. Ebbot Lundberg satt i baren med likadan frilla som jag och såg ut att äga stället.

Jag och Isak hade en s.k. DISKUSSION. Slutade med att vi åkte hem och jag bröt ihop i hans famn. Kändes väldigt mycket bättre efter det. Men det var kanske inte våra bäst spenderade pengar i livet.

Jag har varit hemma hos Zara och haft textsamtal med henne och Yrsa. När man kommer det vill man aldrig gå därifrån, det är så jäkla harmoniskt där. Längtar tills jag kan känna så hemma hos mig också. Bara känna ahhhh, vad skönt det är att vara hemma.

Vi julmös! Med glögg, pepparkakor och lussebullar. Blev lite på lyset av glöggen. Rekommenderas.

Nu är jag hemma hos mina småsyskon. Min pappa och hans fru är i London så jag leker förälder den här helgen. Hittills har vi lekt kurragömma, tittat på Peppa Pig, vägrat äta middag och ritat mördarsniglar. När jag satt på toa fick jag sällskap av först en, sedan två katter. Den satt såhär och bara chillade intill toaletten. Ok.

5 kommentarer till “10 bilder från veckan”

  1. era skrivarstunder ihop, ser så jäkla mysigt ut!

    ps! jag gör exakt samma efter diskussion med johan, bryter ihop i hans nacke och blöter ner hans tröja. hehe. tänker att det ju inte är farligt att diskutera saker som skaver eller så, och hellre att en gråter ut och blir sams än att en går och lägger sig rygg mot rygg. <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar