Annons
Annons


På sistone


HEJ! Nu blir det bilder ur telefonen från den senaste veckan!

Vi börjar med en bild på en väldigt gul och god frukost. Kokosyoghurt med banan, müsli och blåbär + macka med jordnötssmör och banan.

I söndags messade jag My och frågade om hon ville ta en promenad. Det ville hon! Jag plockade upp henne på Handels där hon satt och tentapluggade och så gick vi bort till Vanadislunden för att carpa solen.

Annons

På vägen dit hjälpte vi en tant som ramlat MITT i gatan med sin rollator. Broke our hearts. Men det gick bra. Vi erbjöd oss att följa henne hem men hon bara ÄSCH jag klarar mig!

Fotat med min mobil! Sjukt ändå? Och vilket trevligt ansikte att fotografera också.

Igår lunchade jag med Oskar på Gast. Det var fint som fan. Jag hade på mig en jacka från JC, hörlurar från Urban Ears, byxor från Dr Denim, mössa från L’homme Rouge och skor från Dr Martens.

Soligt ute!

På kvällen drack jag bärs med Amadeus och Moa på KB och sedan gick vi till Acnes julfest.

Den var helt sjuk, med en massa små rum som olika personer hade inrett. Karaoke, mjöl, mistlar, laser, julmarknad, konst, film und so weiter!

Det var så tjockt med folk att det bildades köer mellan rummen. Och GU vad jag och My dansade.

Så mycket att vi fortfarande var skitsvettiga när vi satt och väntade på tunnelbanan. Där på bänken är min lilla hög av kläder som jag varit tvungen att ta av mig.

Amadeus älskar att hänga med mig 🙂

Avslutar med en bild på ett nylle jag tycker om. Längtar efter att vara julledig med honom.

Idag är jag med min morsa! Vi hörs i morgon lovers <3

5 kommentarer till “På sistone”

  1. tanter <3 jag träffade en tant vid en busshållsplats i veckan, vi pratade i kanske en kvart. hela väntan på bussen och sedan hela resan. hon skulle in till värnhem för att köpa ett band att sätta på handleden och fästa i kryckan. dog en smula över hur göllig hon va. vill också bli en gullig, rolig och livsglad tant när de åren kommer!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar