Annons
Annons


Vad jag önskar mig av mig själv i jul


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Jag önskar mig inte saker av min familj i julklapp. Ser hellre att vi hittar på något roligt tillsammans, käkar något kanske, eller går på teater.

Meeeen jag tycker ju om prylar. Så är det bara. Så nu har jag knåpat ihop en önskelista med grejer som jag önskar mig av mig själv. Någon av dessa kanske jag köper i mellandagarna. Eller slår in och lägger under granen, varför inte liksom!

Annons

Taklampa från lampverket
Pastaskålar från Calle Forsberg
Swing Time av Zadie Smith
T-shirt från Ganni (reklamlänk via Apprl)
Ljusrosa nagellack från Essie (reklamlänk via Apprl)
Kaffefilterhållare från Zack
Grytset Gravity från Eva Solo (reklamlänk via Apprl)
Rosa yatzy från Print Works Market
Doftljus från & Other Stories (reklamlänk via Apprl)
Ljusstake Alia från HAHA/Betonggruvan
Plånbok från Marimekko (reklamlänk via Apprl)

Se tidigare önskelistor här.

Vad önskar du dig i jul?

4 kommentarer till “Vad jag önskar mig av mig själv i jul”

  1. läser Swing Time just nu, läst typ 300 av dryga 400 sidor. ÄLSKADE första fjärdedelen, typ första akten av boken om man tänker en treaktsindelning. hade must och sug och samtidigt de där politiskt intressanta aspekterna liksom i bakgrunden, som en krydda till en redan fascinerande berättelse. men därefter tycker jag inte riktigt att det har hållit. glimrar till ibland av intressanta scener och några rader som träffar, och jag är imponerad av ambitionen att ge boken ett djup med de teman de berör, men historien griper inte tag i mig, det blir för mycket form och tankar och för lite en bra berättelse med ett hisnande språk.
    ja det blev visst en minirecension, varsågod 🙂

  2. essies nagellack är guld. mina absoluta favoriter!

    själv har jag heller inte riktigt önskat mig något speciellt. det finns så mycket jag skulle vilja ha (pga student och har noll pengar till shopping), men jag är himla dålig på att önska mig när någon frågar. jag har gjort ett par listor med tips på julklappar på lelle bloggen, men jag tror att jag vet vad jag får av min kille. ett nytt, svalt täcke!

  3. YATZY!!! Jag får inte nog. 2018 vill jag bara spela sällskapsspel. Ha spelkvällar med kompisar. Bjuda hem till middag, med vin och alfapet. Och det där spelet med papper i pannan. Vilket är din favvo-spel, eller lek?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar