Annons
Annons


Min lägenhet: före & efter ommöbleringen


Jag möblerade om i helgen. Det började med att jag skulle städa, men mitt i allt plockande så tänkte jag: Undra om jag inte ska testa att flytta på sängen?

Och när jag väl hade gjort det så insåg jag att jag hade påbörjat något som jag var tvungen att avsluta. Och att det skulle ta tid. För på 24 kvadrat kan man inte bara ”flytta på sängen” utan att alla andra möbler måste flyttas runt som tetrisklossar. Dessutom hade jag ett helt slutet ekosystem under madrassen, med damm från när jag flyttade in 2014 och lådor fyllda av sånt som ”kan vara bra att ha”, men som jag helst vill glömma.

Annons

Ah. Det var en pers. Men nu är det rent! Och fint!

Före.

Här hade jag börjat damma bokhyllan, därav saker överallt. Men kolla vad trångt det ser ut till vänster? Uäh, inte konstigt att jag känt mig stressad av att sitta här och jobba.

Efter.

Ahhhh ser ni golvytan? Blir så mjuk i kroppen av denna syn. Där får jag plats att yoga! Och chilla! Och sprida ut mina saker : – )

Före!

Efter!

Jag tänkte länge att matbordet absolut behövde stå vid fönstret, så att jag skulle kunna titta ut medan jag åt. Men ärligt talat så äter jag ändå i sängen 8/10 gånger.

Den där hyllan är mitt nästa projekt att rensa ut, den innehåller främst ”viktiga papper” och ”minnen” men kanske främst skit som jag har öst ner i lådorna och sedan förträngt.

Note to self: Möblera om och städa oftare. Du mår väldigt bra av det.

13 kommentarer till “Min lägenhet: före & efter ommöbleringen”

  1. åh! tycker verkligen det blev SÅ fint efteråt. förstår känslan av inträngd i den tidigare möbleringen, den nya blev ju så himla mycket luftigare. jag blir lugn bara av att se bilderna :))) hehe. heja!!

  2. Tycker det känns som att det är mysigare nu! Men så är det ju alltid en helt annan grej att vara i en lägenhet och att se bilder på den, hehe. Älskar att möblera om, just för att hela hemmet får en helt annan känsla 🙂

  3. Så fint det blev! Älskar att möblera om men avskyr när man är mitt i det och det bara är saker över allt, hehe. Gäller att komma över den där magiska gränsen.

  4. Helt plötsligt låter mina 33kvm som väldigt stort 😅 Jag förstår det där med städningen, mår också bra att ha allt i ordning runt omkring mig!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar