ANNONSSAMARBETE MED NAKED JUICE

Mina bästa mellanmål, del 1


Mellanmål. Åh vad jag kan sakna det rituella i hur jag kom hem efter skolan, gjorde mellis och satte mig i saccosäcken framför That 70’s show. På brickan stod ett glas O’boy och mackor – ofta rostat polarbröd med smör som smälte ner genom hålen och ett par ostskivor som låg blanka och mjuka ovanpå.

Länge tänkte jag att mellis tillhörde tonårstiden. En helt orimlig tanke, eftersom jag mår så mycket bättre av att äta något ordentligt vid 15-16-tiden. Jag blir en trevligare person eftersom jag slipper vara vrålhungrig vid middagen, och det blir dessutom ett mysigt och gott avbrott i eftermiddagen.

I vår kommer jag ha ett löpande samarbete med juice- och smoothiemärket Naked, och då tänkte jag ta tillfället i akt att visa mina mellisfavoriter!

Mitt bästa mellanmål just nu:

Rostat fruktbröd med vegansk färskost, avokado, chiliflakes, salt, peppar och smörgåskrasse.

När jag äter avokadomackor brukar jag ofta vilja ha något sött på (typ körsbärstomater), men när brödet innehåller torkad frukt så blir det en prima kombo. Och smörgåskrasse kostar typ 14 kronor och gör alla mackor dubbelt så goda. Lovar.

Mangosmoothien heter Naked Mango Machine. Den innehåller bara frukt, vitaminer, mineraler och naturliga sockerarter från frukt. Denna kombination (smoothie + macka) var 10 av 10. MANGO <3

Historien bakom Naked började 1983, när en ung man vid namn Jimmy packade sin ryggsäck full av is och begav sig i väg till de fantastiska stränderna i Santa Monica för att servera sin hemmagjorda juice till soldyrkarna längs kustremsan. Flaska för flaska, butik för butik, spred sig sedan Naked Juice över hela USA. Idag finns smoothies och juicer från Naked över hela världen! I Sverige hittar du dem på Coop, Ica, Pressbyrån och utvalda caféer.

Mer mellis åt folket!

Annonssamarbete med Naked.

10 kommentarer | Translate

Laddar