ANNONSSAMARBETE MED NAKED JUICE

Mina bästa mellanmål, del 1


Mellanmål. Åh vad jag kan sakna det rituella i hur jag kom hem efter skolan, gjorde mellis och satte mig i saccosäcken framför That 70’s show. På brickan stod ett glas O’boy och mackor – ofta rostat polarbröd med smör som smälte ner genom hålen och ett par ostskivor som låg blanka och mjuka ovanpå.

Länge tänkte jag att mellis tillhörde tonårstiden. En helt orimlig tanke, eftersom jag mår så mycket bättre av att äta något ordentligt vid 15-16-tiden. Jag blir en trevligare person eftersom jag slipper vara vrålhungrig vid middagen, och det blir dessutom ett mysigt och gott avbrott i eftermiddagen.

I vår kommer jag ha ett löpande samarbete med juice- och smoothiemärket Naked, och då tänkte jag ta tillfället i akt att visa mina mellisfavoriter!

Mitt bästa mellanmål just nu:

Rostat fruktbröd med vegansk färskost, avokado, chiliflakes, salt, peppar och smörgåskrasse.

När jag äter avokadomackor brukar jag ofta vilja ha något sött på (typ körsbärstomater), men när brödet innehåller torkad frukt så blir det en prima kombo. Och smörgåskrasse kostar typ 14 kronor och gör alla mackor dubbelt så goda. Lovar.

Mangosmoothien heter Naked Mango Machine. Den innehåller bara frukt, vitaminer, mineraler och naturliga sockerarter från frukt. Denna kombination (smoothie + macka) var 10 av 10. MANGO <3

Historien bakom Naked började 1983, när en ung man vid namn Jimmy packade sin ryggsäck full av is och begav sig i väg till de fantastiska stränderna i Santa Monica för att servera sin hemmagjorda juice till soldyrkarna längs kustremsan. Flaska för flaska, butik för butik, spred sig sedan Naked Juice över hela USA. Idag finns smoothies och juicer från Naked över hela världen! I Sverige hittar du dem på Coop, Ica, Pressbyrån och utvalda caféer.

Mer mellis åt folket!

Annonssamarbete med Naked.

13 kommentarer till “Mina bästa mellanmål, del 1”

  1. Hej! Min kommentar har inget med inlägget att göra, men såg att du bad om tips om norra Vietnam på din instagram. Jag undrar om du har lust att dela med dig om vilka tips du fick? 🙂 Är nämligen sugen på att åka dit men har ingen aning om var man ska åka!

  2. Alltså ja!! Jag har börjat ta med mig mackor inslagna i folie Till skolan!! Känner mig som ett förskolebarn och det är såå mysigt :’)

  3. jag har sagt det förut och jag säger det igen, du är ta mig tusan bäst på samarbeten!!

    det här inlägget är guld, dels för att den här typen av mat är det bästa någonsin (mvh frukost hela dagen-fantast) men också för att jag blir himla nyfiken på den där smoothien. jag gör oftast min egen till frukost, men tänker att den här är perf när en är på språng och så där. och mango, älskarrrr.

  4. Floraaaa!!! Fina, fina du! Skulle inte du kunna tipsa om lite festliga nyårsoutfits? Gärna som går att köpa i butik eftersom jag är ute i så fruktansvärt dålig tid… Tack på förhand<33

  5. Tycker ditt inlägg var superfint fram till att texten blev reklamcopy om Naked. Det känns liksom absolut inte som att du skulle skriva så där om ”flaska för flaska” osv om det inte hade varit betalt. Det blir nåt annat än vad dina inlägg med spons brukar vara. Var rädd om din trovärdighet, du kan göra ännu bättre reklam för Naked utan att låtsas som i nån regisserad reklamfilm. Du är bäst när du är dig själv (det är en komplimang). Gott nytt år från en fellow författare, fd reklam-CD :). Ps. Kommer dock köpa den där smoothien för <3 mango kändes äkta och det håller jag med om. Men att ett josmärke finns i hela världen köper inte jag att du tycker är värt ett utropstecken. Få märken startade stora…

  6. Fint samarbete! Bara en liten grej: juicen från Naked innehåller ju också ”natural flavors” vilket, om man läser på, faktiskt inte är så himla naturligt. Det är extrakt från grönsaker och/eller djurdelar som sedan processas hårt tillsammans med en mängd olika konserveringsmedel etc som de då inte behöver skriva i innehållsförteckningen. Men sånt är ju svårt att veta, det låter ju som att det är helt naturligt!

  7. Känner igen mig såååå mycket i att kolla på 70s show när man kommer hem från skolan och exakt samma mellanmål. Det var ju lajf!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Laddar